lunes, 16 de septiembre de 2013

Ya tenemos taquillas de nuevo en las estaciones de tren de Calafell


Ho hem aconseguit!!
Ja tenim taquilla de Renfe a Segur funcionant, la bona notícia afecta també a l'estació de Cunit i Calafell q l'obertura va ser provisional en els mesos d'estiu.
Felicitar als meus companys d'ICV, que ja tenien en marxa una segona campanya organitzada, incloent pregunta parlamentària a través de Hortènsia Grau.
Agrair també al bloc de Segur l'extensió i la publicació de la reivindicació i al Diari de Tarragona que la notícia arribés als
lectors i directament a la direcció d'Adif.
Avui és un bon començament després d'una setmana de vacances i de desconnexió de la xarxa.
Un apunt crític; hem aconseguit l'obertura de les taquilles gràcies a la pressió d'un grup com el nostre (que encara no té representació), malgrat la passivitat, despreocupació i fredor de l'equip de govern format per CiU, PP i UAM.
Ufff!! perdó q UAM ni és govern, ni és oposició .. ni té propostes, ni projectes, ni són municipalistes ... però aquest és un altre debat. 
Felicitats i Bon dia!!

Extraído del facebook de Jordi Alvarez (ICV - Calafell)

Ahora falta que el Parlament se decida de una vez a rebajar el precio de los billtes, o sea, a no ir a remolque de los ciudadanos y trabajen para lo que se les paga, para hacer mejor la vida de la gente y no la suya propia.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027