viernes, 31 de octubre de 2014

La PAH atura un desnonament al Mas Mel de Calafell


¡¡¡¡ CON DOS COJONES !!!!!
PAH, 1 - Ayuntamierdo y otros manguis, 0



Nou èxit de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que aquest matí ha aturat un desnonament al Mas Mel de Calafell. Prop d’un centenar de membres de les PAH del Baix Penedès, el Vendrell, Tarragona o Reus s’han concentrat davant la casa de Josep Mellado a les onze, la hora en què s’havia fixat el desnonament d’aquest veí de Calafell.

Mellado té un litigi amb el responsable de l’empresa Gallo Negro, un restaurant de Coma-ruga del qual va ser treballador durant molt de temps. Fa anys, Mellado li va demanar ajuda per pagar un crèdit hipotecari per la seva casa del Mas Mel. L’empresari li va cedir els 40.000 euros demanats i es van pactar uns terminis de retorn.


Sempre segons la versió del veí de Calafell, uns anys després va constatar que havia estat enganyat, ja que el contracte que havia signat per formalitzar l’acord era de lloguer, amb el qual la seva residència havia passat a ser en realitat de l’empresari. Aquí va començar una batalla judicial que encara ara està per resoldre, ja que està previst pel febrer el judici civil que ha d’esclarir la situació de les dues persones en litigi.
 Tot i que el desnonament de Mellado estava previst per aquest matí, la comitiva judicial ha notificat als concentrats que s’havia suspès fins que no es celebri el judici. Mellado ha agraït el suport de la PAH i s’ha mostrat molt emocionat.



La plataforma s’ha desplaçat després fins al davant de l’Ajuntament de Calafell per fer sentir el seu malestar perquè ni l’alcalde ni els regidors han fet acte de presència, tot i haver aprovat el consistori una moció per declarar Calafell vila lliure de desnonaments. Segons la PAH, aquesta distinció suposa no col·laborar de cap manera amb el desnonament, quan avui hi havia la Policia Local.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027