martes, 22 de septiembre de 2015

Calafell mantindrà fins el 12 d'octubre el servei de socorrisme els cap de setmana


Les platges de Calafell mantindran el servei de vigilància, socorrisme i primers auxilis durant els caps de setmana a partir d’ara, i fins al pont del 12 d’octubre. L’Ajuntament recomana, per tant, extremar les precaucions als banyistes els dies d’entre setmana, quan no hi haurà socorristes ni se senyalitzarà l’estat del mar amb banderes.
Com molts altres municipis després de la Diada, quan la temporada turística alta acaba, Calafell manté el servei de socorrisme només els caps de setmana. És llavors quan hi ha una certa afluència de banyistes, mentre que entre setmana els usuaris són escasíssims.

Esto sucede después de haberse encontrado a principio de temporada de verano con que el anterior gobierno (Olivella y sus mariachis) ni habían previsto el socorrismo para el verano 2015.

http://www.diaridetarragona.com/costa/43879/calafell-prorroga-in-extremis-el--servicio-de-socorristas-en-las-playas-


L’Ajuntament de Calafell s’ha vist obligat a prorrogar el contracte de l’any passat de socorrisme i primers auxilis a les platges del municipi, perquè l’anterior govern no havia convocat el corresponent concurs amb l’antelació suficient perquè el servei estigués operatiu ja des del principi de la temporada de bany. El nou executiu confia que durant aquesta setmana, i com  més aviat millor, el servei estarà ja operatiu.https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1611597522450660&id=1571759536434459

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/post/4851

http://segurdecalafell.blogspot.com.es/2013/06/donde-estan-los-socorristas-de-calafell.html