miércoles, 9 de septiembre de 2015

Cambios en Calafell Ràdio

Ver comentarios


http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/5411/calafell/radio/estrena/programacio/amb/85/produccio/propia

Bien: mejoran los informativos, conectando con información de CatRàdio y ampliando las notícias a nacional y remarcando la información del Baix Penedès.

Ni bien ni mal: habrá un espacio de media hora cada viernes para hacer preguntas al alcalde y las contestará en directo. Media hora semanal es poco.

Mal: no dice nada concreto todavía sobre la retransmisión de los plenos municipales completos y por internet (y webcam), o sea, incluyendo las preguntas del público, que el único lugar donde se han puesto desde hace años ha sido en este blog y en Websegur. 

¿va a mejor? seguramente, habrá que verlo. Aquí pongo un comentario que explica la situación que se vivía en Calafell Ràdio hasta hace poco:

Nuevas incorporaciones:

ERNEST GILI
XAVIER SANJUAN
JORDI NIN

Más información:

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Calafell (PSC, UAM i PP) ha fitxat el periodista Jordi Nin Palau per dirigir la ràdio municipal en una nova etapa. El nou director de Calafell Ràdio té l’encàrrec de pilotar la conversió de l’emissora en una nova plataforma multicanal basada en les noves tecnologies sense perdre les emissions convencionals.
“El nostre objectiu és que, sobre els fonaments de Calafell Ràdio, s’aixequi quelcom molt semblant a una televisió local per internet”, explicava el passat dilluns l’alcalde, Ramon Ferré. El batlle assegura que compta amb tot l’equip actual de periodistes, tècnics i col·laboradors, i que l’única instrucció que ha donat als professionals és que “parlin molt més de Calafell i de la gent que dels polítics i l’Ajuntament”.
Entre els objectius de la nova etapa hi ha l’emissió dels plens municipals per internet i reforçar les transmissions esportives. Amb tot, per al consistori, la “clau” és la renovació dels formats i els suports, que han d’incloure, entre d’altres, una agenda unificada de totes les activitats que es fan a Calafell, tant de l’Ajuntament com de les entitats, consultable a través d’aplicacions mòbils.
Jordi Nin ha estat contractat de forma externa perquè el nou govern municipal vol restringir “al màxim els càrrecs eventuals i de confiança”.