viernes, 25 de septiembre de 2015

El ayuntamiento desconvoca el primer encuentro del alcalde con los vecinos acatando una resolución de la JEZ


NOTA DEL AYUNTAMIENTO

L’Ajuntament de Calafell ha decidit aquesta tarda desconvocar la trobada  amb la ciutadania de l’alcalde, Ramon Ferré. Amb aquesta decisió es dóna compliment al requeriment de la Junta Electoral de Zona, emés a instàncies de Junts pel Sí, que no considera que la trobada sigui apropiada durant la jornada de reflexió.

L’alcalde ha manifestat que “hem acatat d’immediat i sense presentar recurs, l’ordre de la Junta Electoral, tot i que creiem que no interferia per res en les eleccions al Parlament de Catalunya. Era un acte merament local, i que com diu la pròpia resolució prové d’una promesa electoral d’anteriors comicis. Però aquestes trobades, que són una iniciativa constructiva i positiva, no han de despertar cap mena d’equívoc”.

Ferré ha afegit que l’acte d’aquest dissabte, que s’havia de celebrar de 10 a 12 del matí a la plaça Pau Casals de Segur de Calafell, es traslladarà al dissabte següent, atés que “la Junta Electoral no hi troba cap incovenient que se celebri un cop acabada la jornada de votacions, que és diumenge”.


TEXT COMPLET DE LA RESOLUCIÓ DE LA JUNTA ELECTORAL DE ZONA

JEZ EL VENDRELL

-Se da cuenta del escrito presentado por la representante de Junts Pel SÍ, en el que informa sobre la noticia publicada el 22/09/2015 en el diario digital Eix Diari, y por la JEZ se entiende que la actividad que pretende llevar a cabo el alcalde del municipio de Calafell el próximo día 26 de septiembre de 2015 de 10 a 12 horas, pese a tratarse de una promesa electoral de los anteriores comicios,  vulnera lo dispuesto en el art. 50.2 de la LOREG en relación con lo señalado en la instrucción 2/2011 de la JEC y por lo tanto se acuerda requerir al Ajuntament de Calafell para que se abstenga de realizar la asamblea propuesta para el día de la jornada de reflexión, y todo ello sin perjuicio de que inicie las  anunciadas asambleas una vez concluída la jornada de votación de las presentes elecciones.

También, desde el blog del PSC, han escrito esta entrada

http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/5552/alcalde/calafell/no/es/podra/reunir/amb/ciutadans/aquest/dissabte

http://www.eixdiari.cat/politica/doc/57596/la-junta-electoral-obliga-a-ajornar-lassemblea-oberta-de-lalcalde-de-calafell-prevista-per-dema.html