martes, 22 de septiembre de 2015

Els calafellencs podran preguntar i proposar a l'alcalde en actes públics convocats a les places del municipi

ver comentarios

http://www.eixdiari.cat/politica/doc/57508/lalcalde-de-calafell-fara-assemblees-ciutadanes-al-carrer-la-primera-aquest-dissabte.html 


La ciutadania de Calafell podrà fer preguntes, exposar problemes i fer propostes a l’alcalde, Ramon Ferré, en un seguit d’actes públics que es convocaran quinzenalment a les principals places del municipi. Aquestes sessions de participació duraran dues hores, s’aplegaran sota el títol “L’alcalde al carrer”, i seran semblants a les que Ferré va protagonitzar durant la seva campanya electoral, amb un format titulat “Chester amb Ramon”.

“Jo ja vaig dir que, si era elegit, el meu despatx seria al carrer. Amb aquesta fórmula farem realitat aquesta promesa electoral. Una altra que complim dins dels primers cent dies del nou govern”, explica Ramon Ferré. L’alcalde recorda, així mateix, que la transparència i la participació ciutadana són dos eixos bàsics del programa de l’actual executiu.


Aquestes sessions públiques de participació ciutadana es faran, descentralitzadament, a tots els nuclis de Calafell, tot singularitzant algunes zones dins dels barris, així com a les urbanitzacions, en horaris i llocs que ja són de gran concurrència pública, per tal de facilitar-hi l’accés als interessats a intervenir. En aquest sentit, també se’n faran fora dels horaris laborals. “L’alcalde al carrer” s’estrena dissabte vinent, 26 de setembre, a la plaça Pau Casals de Segur de Calafell, de 10 a 12 hores, en el marc de la Fira de Sant Miquel.


El programa, fins a final d’any, és el següent:

Dissabte 26 de setembre

Segur de Calafell. Plaça Pau Casals, de 10 a 12 h


Divendres 9 d’octubre
El Poble. Plaça de Catalunya, de 10 a 12 h


Dimarts 27 d’octubre
La Platja. Carrer Sant Pere, a la placeta del pas soterrat, de 10 a 12 h


Divendres 13 de novembre
Segur de Calafell. Placeta de l’estació de Renfe, de 10 a 12 h


Dissabte 5 de desembre
Mas Romeu. Recinte de la piscina, d’11 a 13 h


Dissabte 19 de desembre
Segur de Calafell. Plaça del Port, d’11 a 13 h


L’alcalde a la ràdio

A la vegada, es posa en marxa “L’alcalde a la ràdio”, un programa setmanal de l’emissora municipal Calafell Ràdio. Aquest espai s’emet cada divendres, de 9 a 9.30 hores. Trucant al telèfon 977 69 44 44, poden fer-se preguntes en directe a l’alcalde. Recordem que l’emissió convencional de Calafell Ràdio pot escoltar-se al 107.9 FM, i l’emissió en línia a www.calafellradio.cat