sábado, 5 de septiembre de 2015

La justícia llega tarde para Ferran Rodríguez - periodista

Ver comentarios

 
http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/5381/ultima/victoria/ferran/rodriguez

 

 

Calafell dedicarà a la memòria del periodista Ferran Rodríguez l'estudi principal de l'emissora municipal

Historias que deben saberse 

 

 

(Ramon Ferré)
El Ferran va ser maltractat per l'ajuntament, en diverses ocasions, especialment en el darrer tram de la seva vida. Va demanar una excedència per a fer feines en altres àmbits que no eren l'emissora local. Amb el temps, va demanar tornar i no se li va concedir. L'excusa va ser que li havien fet malament l'excedència. El resultat va ser que, durant més de dos anys, va romandre fora de plantilla, havent de passar factures d'autònom mensualment. Molts cops cobrava fora de termini i ho passava malament. Se li va notificar que el seu contracte havia acabat, mentres rebia la químioteràpia. Al mes de març, a contra cor, va posar una denúncia contra l'ajuntament per la seva injusta situació. Ara, després de la seva mort, ha arribat la resolució donant-li la raó i condemnant a l'ajuntament a pagar 26.000 euros en concepte de cotització a la Seguretat social. Si fos viu, l'hauríem hagut de readmetre en plantilla de l'ajuntament. Un cop hem conegut aquesta resolució de la Inspecció de Treball, l'equip de govern ha decidit no defensar-se i donar la raó al Ferran. Ja és hora que es faci justícia! Llàstima que arribi tard, però el Ferran s'ho mereixia. Per damunt de tot, hem de ser persones!

Una vergüenza municipal de maltrato a un buen trabajador que, al final, ha ganado su protesta, pero inútilmente porque murió recientemnte. Trabajo le ha dado un zasca en toda la boca a Olivella, Vidal, Montse López y demás. Su resolución dice que Ferran era un falso autónomo, y que debería haber formado parte de la plantilla. Al menos desde hace unos dos años y medio. Los 26.000 euros que tiene que pagar el Ayuntamiento son las cotizaciones a la Seguridad Social si Ferran hubiera estado en la plantilla.

El actual gobierno no ha querido recurrir, cosa que está muy bien para no alargar la indecencia que se estaba cometiendo contra este trabajador.Todo lo que pueda explicar por otro lado Olivella es, tan fácil como querer llevar la contra a la justicia.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027