martes, 10 de noviembre de 2015

Habrá cortes de carretera promovidos por alcaldes para pedir la gratuidad de las autopistas

ver comentarios



Se terminó la paciencia con CIU en la Generalitat, se terminó con la AP7 - N340 y se terminó con la C32-c31. El chollo de los peajes provoca accidentes en la N340 y en la C31 (que cruza Segur por medio) atropellos y accidentes. Vías sobrecargadas, políticos que miran más por Abertis que por los ciudadanos.

El primer corte de carretera será el día 29 de novimebre al mediodía en Arbós. Habrá más movilizaciones. 

Nació Digital

Els alcaldes del Pacte de Berà han dit prou i aquest dilluns han anunciat després d'una reunió feta a Bellvei del Penedès que tallaran l'N-340 al seu pas per l'Arboç com a protesta per la desídia que està mostrant el ministeri de Foment. L'acte de protesta està programat pel diumenge 29 de novembre a les dotze del migdia i es farà en el punt en què la nacional passa pel mig de l'Arboç.


Els batlles del Vendrell, Calafell, Cunit, Altafulla, Torredembarra, l'Arboç o Bellvei creuen que ha arribat l'hora de realitzar una mostra de força perquè se'ls prengui seriosament. Després d'enviar diverses instàncies a Foment reclamant solucions pel col·lapse a l'N-340 entre Altafulla i Vilafranca i de reunir-se amb la mateixa ministra Ana Pastor el passat juliol, els alcaldes lamenten que no han rebut cap resposta satisfactòria del ministeri.

L'N-340 segueix sent la via més saturada de l'estat i una de les que presenta més accidents. Especialment crític és el punt que va d'Altafulla a Vilafranca i passa pel Baix Penedès, ja que no existeix l'alternativa d'una autovia com l'A-7, que sí que hi ha cap al sud, entre Altafulla i l'Hospitalet de l'Infant.

«Mentre no arriba el perllongament de l'autovia, els ciutadans no tenen per què pagar amb aquesta situació, amb el qual creiem que és necessari la gratuïtat de l'AP-7 entre Torredembarra i Vilafranca», ha apuntat l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer. L'autopista només és gratuïta actualment entre Torredembarra i Salou. La Generalitat proposa bonificar el 50% als camions pel tram que passa pel Baix Penedès, per esponjar la nacional, però ni els alcaldes ho veuen suficient ni el sector dels transportistes ho accepta.  

Davant aquest atzucac, els batlles han decidit seguir l'exemple del que es fa a les Terres de l'Ebre des de fa diverses setmanes, i tallaran la nacional el proper dia 29. Carnicer ha fet una crida a la ciutadania «a implicar-se en aquest acte perquè ens acompanyin el dia 29 a l'Arboç». Aquest és un dels dos municipis, junt amb Castellet, on l'N-340 encara passa pel bell mig del poble. 


Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027