sábado, 20 de septiembre de 2008

Presentació del POUM a Segur


17/09, a les 19 hores i a les dependències municipals de Segur, es va presentar novament el POUM. Dic novament, perque la primera presentació va ser a Via Publica, que són a Calafell platja.

Es un detall, per part de l’Ajuntament, que hagin fet aquesta presentació a Segur. Tambè faig constar que, degut a l’importacia que té per un municipi com el nostre un nou POUM, algunes exposicions públiques de l’avantprojecte haguessin fet falta.

Ha mancat la publicitat desde la primera presentació a Calafell platja, pero més a aquesta de Segur, perque ni tan sols a la plana web de l’Ajuntament ha sortit cap noticia sobre el tema. L’informació está, peró, amagada dintre de la página del POUM -cliqueu aquí-. A més la plana a dia d’avui está parada en informacions del dimars 16 de setembre com si estigués congelada.

Aquesta presentació ha sigut un massatge en tota regla als veïns de Segur i Urbanitzacions, prometen, prometen i prometen, que tot canviarà a millor i que avui mateix encetarien obres de millora, que al febrer entrarien a la Llei de Barris per millorar Segur, que al maig estaria enllestit el text complet del POUM, i que els diners per aquestes coses es tenen o es tindran, quan abans no hi habia ni per un toxo, pero per altres diferents no.

Degur a la capacitat de la sala, la majoria dels presents no eren veïns de Segur o d'Urbanitzacions, hi havien la AVSU i Veïns, així com Iniciativa per Catalunya, i algunes persones, poques, que se m’escapen i, per suposat, ”la claca” habitual del Alcalde.

Aceptem las promeses, pero permetins Sr. Alcade, aplaudirem els fets.

(Extret del comunicat d' AVSU a la seva web)

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027