miércoles, 1 de junio de 2011

EL NEN DE LES DUES RODES

ITALIAN STUNT FEST
Bona participació del pilot Calafellenc “Juanan del Fresno” en la primera prova puntuable del campionat europeu de “Stunt Freestyle” modalitat acrobàtica amb moto, que consisteix en crear una sintonia de ball i equilibri en una moto de gran cilindrada preparada expressament per a aquest espectacular esport, encara minoritari al nostre territori, Calafell compta amb un pilot jove de 24 anys que participà no només en aquesta prova sinó en les següents que es disputaran a Austria, Alemanya, França, Anglaterra i Estats Units.

El pilot calafellenc ha aconseguit completar aquest primer campionat en la 2ª posició i ara ja es prepara per participar en el darrers campionat que hi pugui participar per estatus econòmic i espònsors. Italian Stunt Fest aquest any s’ha fet en la població d’Ortona prop de Pescara, junt al mar adriàtic amb una participació d’uns 40 pilots que provenien de Itàlia, França, Alemanya, Rússia, Brasil, E.E.U.U.,...

L’esdeveniment que va durar tot el cap de setmana del 26 al 28 de maig va tenir una afluència màxima el diumenge d’unes 600 persones al circuit internacional d’Abruzzo amb un any d’antiguitat, amb zona de restaurant, càmping i zona d’estants dels diferents patrocinadors, on hi va assistir la www.stuntbums.com internacional del mon dels pilots de stunt. Tota la informció sobre el campionat a www.italianstuntfest.com .

Destacar també l’actuació de Nicola Campix L’Impennatore amb una vespa freestyle...
Felicitar al Juanan per aquesta segona possició i fer eco, d'un Calafellenc més es noticia positiva.




Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027