martes, 22 de noviembre de 2011

III Setmana Europea de Prevenció de Residus


Fent una passejada per Calafell m'he trobat que, amb motiu de la 3ª setmana europea de prevenció de residus, al Mercat Municipal de Calafell han posat en marxa una iniciativa molt pedagògica, es tracta de que els veïns portin tres bosses utilitzades i entraran dins d'un concurs de 4 carros de la compra isotèrmics, a part de rebre tota mena d'explicacions pel personal del stand recolzades per butlletes en paper reciclat amb consells i informació perquè entre tots aturem la degradació de la natura i el medi ambient.

Les activitats duraran tota la setmana en diferents indrets del municipi i està a càrrec de la Regidoria de Medi Ambient.






Com estava allà no m'hi pogut contindre de fer unes fotos de algunes parades del Mercat Municipal, son parades amb vianda de qualitat i amb unes decoracions de primera, ens podem sentir força orgullosos dels nostres paradistes que responen a l'alça les perspectives i el nivell d'exigència que correspon als comerços especialitzats. Enhorabona!,
Ara nomes cal que el nou Mercat es posi en marxa aviat perquè de ben segur serà tot un èxit !

De tornada m'hi aturat per veure com poc a poc es van tallant i retirant del paisatge del municipi totes les palmeres infectades pel morrut.




VEURE TOT L'ALBUM AL FACEBOOK
______________

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027