miércoles, 30 de noviembre de 2011

Un butlletí molt, però que molt avençat

Mireu si dona de sí un plé municipal, en el torn de precs i preguntes. Si mireu el video, es pregunta a l'alcalde pel butlletí municipal digital (que està mooolt avançat) i que fins i tot diu que a la regidoria de comunicacions només hi ha le monsieur regidor i que no hi ha contractacions... com?? quequè?





Les contractacions d' Angel Solé i Elisenda Pifarré costen diners, es contractin com es contractin, treballen a l'ajuntament, a alcaldia, amb telèfon propi i cobrant un sou. Que ho volguin disfressar és una cosa ique diguins que no hi han contractacions és, senzillament, mentida. Si cobren es perquè estan contractats. Motos, al circuit de Catalunya, però no als plens, si us plau.

L'alcalde parla al minut 31.34 del butlletí imprés -que no es fa- i al minut 32.24 del digital, que diu textual "està molt avançat" però... això és molt avançat? Si s'està fent amb una merdeta de programa que val 4 duros... però, a veure, que no s'entera o és que l'enganyen? Webstudio gestionava la web municipal ideien que el cost era molt alt. Ara es gestiona a comunicacions i tothom sap ja el desastre que hi ha (a part de que li tinguin por a Olga Elvira y sus muchachos). Si aquesta imatge és un butlletí molt avençat, el món de la informàtica està de dol.

http://www.calafell.cat/butlleti-de-lajuntament-de-calafell

Seria possible que d'una vegada ens diguin quan ens costa la regidoria de comunicacions, el sou de Solé (contractat com a empresa externa Butterfly) i el de Elisenda Pifarré (ja cap de premsa de CIU en el seu anterior mandat) afegit al sou de Joaquim Vidal? Ho ha demanat en els plens la oposició i encara esperem aquesta transparència.

1.12 - DESPRES DEL RIDICUL, JA L'HAN TRET

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027