jueves, 15 de diciembre de 2011

Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar en España


Jordi Alvarez Garcia

Conjuntament amb aquesta nota de Vicenç Navarro, ens ha arribat el llibre en pdf.

Si algú està interessat si us plau m'ho faci saber a la següent adreça de mail.

jordi.alvarez.g@gmail.com

Nota apareguda en el blog de Vicenç Navarro al respecte de la publicació:

Fa un parell de mesos, l'Editorial Aguilar, va mostrar el seu interès per publicar el nostre llibre, “Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar en España” que ens va prologar Noam Chomsky.



Quan ja s'havia concretat com a data de publicació el llibre el 19 d'octubre i s'havia començat la seva promoció al web d'Aguilar i en llibreries, els editors ens van comunicar que l'empresa desitjava endarrerir sense altra explicació pel mig, el que ens va obligar lamentablement a desestimar la seva publicació en aquesta editorial. Es confirmava així com de difícil resulta difondre a Espanya, en els moments en què són més necessàries que mai-com ara en període pre-electoral-, idees alternatives al pensament únic que predomina en el debat polític i social.
Per solucionar aquesta situació hem optat per oferir la nostra obra gratuïtament en format pdf a través de la xarxa i en una nova edició impresa en Edicions sequitur que, amb la col · laboració d'ATTAC Espanya, s'ha arriscat a publicar ràpidament aquest llibre que estarà a les llibreries a partir del 31 d'octubre.

Tenim la ferma convicció que només fent que la ciutadania sàpiga el que de veritat està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem sortir-ne amb més ocupació i benestar social, com vam demostrar en aquest llibre.
Per això cridem a divulgar aquesta versió en pdf, a estudiar-la i difondre les seves propostes i demanem a tots els lectors que es converteixin ells i elles mateixes en distribuïdors del llibre un cop que es trobi imprès.

Contra la censura dels grans oligopolis i el pensament únic que imposen els poders econòmics, financers i mediàtics defensem la pluralitat i la llibertat de pensament coneixent i difonent el pensament crític.

Vicenç Navarro

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027