domingo, 29 de enero de 2012

Ens amaguen el consum de mòbil que paguem tots

El passat 15 de desembre vàrem demanar, mitjançant una instància, coneixer les factures de dos mesos dels regidors Olga Elvira i J. Iglesias.


Passats 30 dies, responen amb un document que els adjunto perquè és prou alucinant. Tot un rotllo jurídic dient que és FICAR-SE EN LA SEVA VIDA PRIVADA. Si s'agafen l'ermita per fer el que vulguin aprofitant-se del càrrec i resulta que ens fiquem en la seva vida personali privada, si parlem de les maniobres brutes que fan també diuen el mateix, i si volem saber a on van a parar els diners també. ELS NOSTRES DINERS !!!!
Tot es privat, personal, fosc i sinistre.



Molt be, consultem una advocada i ens ha dit que refem la instància, que tornesim a presentar-la demanant una comparativa de consum dels mesos de setembre, octubre i novembre, sense detallar cap número de telèfon, només el total de consum.

Trobo vergonyós que no es pugui, no vulguin o no deixin saber quant es gasten dels nostres diners en trucades de mòbil

Però això te una motivació.

En aquest blog es parla per escrit i el que es diu escrit queda, amb totes les conseqûencies. En canvi, sabem per molts veïns que aquest dos regidors han malbaratat recursos de tos, en hores i hores de trucades per dir a tothom que el blog menteix, que som molt dolents, etc, etc. Parlem de trucades de més d'una hora de durada en molts casos i que en aquests casos són temes personals, parlem de llençar els diners per la clavaguera i de fer-ho a sobre, en hores de feina.

La senyora Campos (nom del marit de la senyora Elvira) encara se'n recoradarà de que deia que a l'ajuntament era una vergonya que haguèssin més de 150 línees de telefonia mòbil i que a sobre hagués un consum descontrolar i que creia que algú guanyava diners amb això.

Una vegada arriba a la cadireta, fa tot allò que ha criticat però, a sobre, utiltitza el departament jurídic per respondre quelcom tant senzill com "volem coneixer què gasten de telèfon". I per dir-nos que no !

On és la transparència ? Demà al plé potser ... ho sabrem.
Tot i que ja es pot intuir que un senyor alcalde que fa callar als ciutadans que porten hores esperant per parlar a precs i preguntes i que no permet cap rèplica a la oposició, és de la mateixa escola que aquests dos il · luminats del PP, per la qual cosa poc anem a aclarir.

Mentrestant, una altra sol.licitud / instància per veure al senyor Parra, feta el mateix dia, ni se sap res, ni han dit res, ni crec que se sàpiga en molt de temps. Felicitats, enhorabona per ser tant propers !


Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027