miércoles, 25 de abril de 2012

Campanya "No vull pagar"

Calia posar-ho en pràctica a Calafell.

Dit i fet.

Aquest matí s'ha fet i el resultat el teniu en el video

Es pot dir que els treballadors ja estàn "al lloro" ja que diuen "no em filmi que estic al meu lloc de treball", "em deixa el seu dni?" i no et posen el semàfor en verd si no els hi demanes i et diuen que se'ls grava sense permís.

Fas el que has de fer i no hi ha cap mena de problema.

Treieu les vostres pròpies conclusions.


Guia legal per no pagar peatges



1- Només t'has d'identificar davant d'un agent de la autoritat que t'ho requereixi (Mossos d'Esquadra) per tant si els treballadors de l'autopista et demanen el DNI, nega-t'hi.

2- No voler pagar un peatge no és cap infracció administrativa ni penal, per tant no et poden obligar a fer-ho. Els Mossos d'Esquadra no poden retindre't a la barrera ni imposar-te una multa perquè no pagar el peatge no és cap infracció administrativa segons el Reglament General de Circulació.

3- Els empleats de l'autopista que intentin retindre't o bloquejar-te a la barrera estan cometent un delicte penal de detenció il·legal castigat amb multa de 3 a 6 sis mesos segons l'article 163.4 del Codi penal espanyol si ho comuniquen a l'autoritat pública. En cas que et retinguin per coaccionar-te a pagar sense presència policial estan cometent 2 delictes: coaccions (castigat amb la pena de presó de 6 mesos a 3 anys o de multa de 12 a 24 mesos segons l'article 172.1 del Codi penal espanyol) i detenció il·legal (castigat amb la pena de 4 a 6 anys de presó segons l'article 163.1 del Codi penal espanyol).

Si et trobes en aquesta situació truca immediatament al 112 o al 088 i comunica la situació perquè els Mossos d'Esquadra t'assisteixin i procedeixin a identificar l'empleat de l'autopista que ha comès aquests delictes en contra teva per poder-lo denunciar.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027