martes, 15 de septiembre de 2015

Pleno ordinario en septiembre día 28

Ver comentarios 


http://calafell.cup.cat/noticia/sobre-lanullacio-del-primer-ple-ordinari

CUP Calafell comentaba que es posible que se esté retrasando el pleno de septiembre hasta el 28S, un día después de las elecciones.

"Ja sabem que l’alcalde posposa aquest moment perquè sap que pot perdre la votació d’una de les mocions més incòmodes que té sobre la taula, la d'adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència. Això significaria que Calafell, primer poble antisobiranista de Catalunya, s’incorporés a l’AMI, cosa que faria explotar el cervell de més d’un dels membres d’aquest govern"
No es así, será otro motivo, pero ese no debe ser porque en varios ayuntamientos, Cubelles por ejemplo, la JEC obliga a dejar para después de las elecciones la adhesión a la AMI. Así que lo mismo da que da lo mismo.

http://www.cubelles.cat/pl251/actualitat/noticies/id5096/ple-municipal-ordinari-setembre-2015.htm

"La Junta Electoral obliga a deixar sobre la taula la moció d’adhesió a l’AMI fins passat el 27-S"

Cubelles - El proper dimarts 15 a les 18:30h. la sala d’exposicions del Centre Social acollirà la sessió plenària de caràcter ordinari corresponent al mes de setembre.
Ordre del dia

A instàncies d’una resolució de la Junta Electoral de Zona de Vilanova i la Geltrú per una denúncia d’una persona particular s’insta al Ple municipal de Cubelles a deixar sobre la taula la moció presentada pels grups municipals d’ERC i CiU per l’adhesió de Cubelles a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Així doncs, segons la comunicació de la Junta Electoral, s’obliga a posposar la presentació i el debat de l’esmentada moció a una data posterior a la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre."

Lo mismo sucede con el show de las estelades. Quitarlas es una chorrada pero poner y reponer es ir contra una resolución de la JEC, por lo que se equivocan en ambas cosas. Son un partido político, no particulares.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027