miércoles, 29 de junio de 2011

Cara i Creu

LA CARA
(The Black Hole)

Potser un dels forats més famosos de tots els carrers de Segur, aparegut al facebook, a premsa i al blog negre, el forat navegable d' Avinguda Espanya, un forat negre que Hawking volia venir a investigar perquè s'empassava els cotxes, ha deixat d'existir. Preguem perquè ara els camioners tinguin la santa bondat d'aparcar be (cosa difícil) i no tornar a destrossar la vorera.

____________________

LA CREU
(The Red Road)

Dilluns passat va venir Tv3 a recollir imatges pel telenotícies del Carril Bici. Sortia l'impresentable del Ferré demanant el consens que ells no van tenir a l'hora de fer aquesta me..., perdó, aquest nyap. Però...

... es va convocar una reunió a tota presa dijous passat, en un horari que tothom podia NO anar, el dia de la revetlla de Sant joan a les 4 de la tarda: eixí eliminem els comerços que havien d'omplir neveres, els pastissers, els restauradors i... vaja, tots. Van anar 4 gats. I a la reunió es diu que entre dimarts i dimecres d'aquesta setmana es comencen els treballs per treure el carril bici. I be, les fotos de les 8 de la tarda demostren que els treballs... ¿? Ah, no, res, res, les fotos demostren que no ha començat res. "Visteme deprisa que voy despacio".

____________________

I EL CANTU
(The Brown Shit)

I després de la cara i la creu, el "cantu", una foto que ens envia Albert -sembla que d'un carrer que toca a Avinguda España, on també tenen un forat de fa temps. Albert, si pots donar més pistes als comentaris... A la ment prodigiosa que ha senyalitzat aquest nou forat sembla que li donaran el premi per fomentar la feina a traumatologia.


____________________

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027