martes, 21 de junio de 2011

El Montmell tindrà escola nova al curs 2012-2013

Un dels valors fonamentals en el creixement d'un nen és l'educació i, si és possible, digna.

Finalment l'AMPA del CEIP Teresa Godes del Montmell va poder reunir-se el passat dimecres 15 de Juny amb la delegada d'Ensenyament de la Generalitat a Tarragona i aconseguí finalment arrencar el compromís per escrit de la Generalitat per a la construcció d'un nou CEIP pel curs 2012-2013 als terrenys cedits per l'Ajuntament del Montmell.

Els nens gaudiràn d'unes noves instalacions, amb mòduls de formigó prefabricats de nova generació (no llaunes) de ràpida instal·lació i més espai per a tots.


Han estat dies de protesta, de reunions, de premsa.... fins i tot d'acampada, d'hores mortes i mals d'esquena però ha valgut la pena. Sembla que a Ensenyament no els hi agrada gaire que les seves pifies siguin airejades a la premsa. I nosaltres, encantats d'haver ajudat en la mesura de les possibilitats d'aquest blog.

COMUNICAT DE PREMSSA DE L’AMPA “CEIP TERESA GODÉS I DOMENECH” SOBRE LA NOVA ESCOLA DEL MUNICIPI

Els pares i mares de la Escola “Teresa Godés i Domench del municipi de El Montmell varem aixecar el passat dia 16 de juny la acampada que havíem iniciat reivindicant una escola digne i nova pels nostres nens i nenes.

Ho varem fer desprès del compromís per escrit de la Delegació Territorial d’Ensenyament de Tarragona, a través de la seva directora , María Angeles González,

després de la reunió que es va realitzar el dia 15 de juny, a la seu de l’Ajuntament del Montmell, amb la presencia de la directora territorial, el subdirector i el inspector de zona, la direcció de la escola, l’alcaldessa del municipi i les representant de l’AMPA.

Ensenyament va presentar un calendari de dates i de criteris d’execució per la nova escola que s’edificaria als terrenys cedits en el seu dia per l’Ajuntament del Montmell ón s’ubicarà una escola que cobrirà totes les necessitats escolars i extraescolars que puguin facilitar un bon nivell i una bona qualitat d’ensenyament.

Els acords a la reunió van concretar-se en:

- Per al setembre de 2012, s’instal·laran mòduls en el solar cedit per l’ajuntament per a la construcció de la nova escola, a fi que pugui millorar significativament la situació actual de la manca d’espais. En aquesta estructura modular es contemplen els espais necessaris per el correcte funcionament de l’escola.

- Si es possible, el Departament d’Ensenyament intentarà millorar l’anterior proposta, tant en el termini de disponibilitat com en la tipologia de la construcció.

- Amb la finalitat d’analitzar l’evolució de la marxa escolar i les propostes esmentades, mantindrem reunions trimestrals amb l’Ajuntament.

L’AMPA de la Escola Teresa Godés i Domenech vol agrair als mitjans de comunicació, en especial als comarcals i territorials de Tarragona, la seva col·laboració en difondre la nostra mobilització i les nostres demandes, que ha estat molt important en el desenvolupament de la solució positiva al conflicte.
La Joncosa del Montmell 19 de juny de 2011

Gràcies Nuria, per a la informació i l'esforç: al final ha hagut recompensa pels nens.

Tanmateix, gràcies a Jordi Alvarez i al seu equip d' ICV perquè han "apuntalat" el nou institut de Segur perquè no formi part de les retallades. Va ser un tema que se li va dir a Hortènsia Grau quan ens va visitar farà un mes i ICV ens va convidar a parlar amb els diputats. Més informació AQUI.

El futur passa per educar avui els homes de demà.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027