jueves, 8 de septiembre de 2011

Retalls, tisorades i polítics

Veieu això:

Una nova gestió del sistema sanitari:

Cal millorar la gestió amb l’objectiu d’obtenir una qualitat més alta en els serveis de salut. No es pot retallar ni prestacions ni qualitat. Per tant, caldrà millorar l’eficiència per obtenir uns resultats millors amb els mateixos recursos.



Sabeu exactament què és aixó? Doncs forma part del programa polític de CIU per les eleccions autonòmiques del 28-N. Sabeu quina és la millor definició de mentida? Doncs aquesta.



La trobareu al programa electoral a la plana 23. Podreu llegir-ho amb un clic aquí. No us espanteu. Ells , a això li diuen política. I la millor frase és:

NO ES POT RETALLAR NI PRESTACIONS NI QUALITAT

780.000.000 € són els diners que ens costen cada any els polítics a l' Estat Espanyol. I per això no n'hi ha una partida ni hi ha retallades segons productivitat ni, molt menys, cap llei reguladora. Altra dia parlo dels beneficis que tenen a l'hora de jubiliar-se i el temps que han de cotitzar per tenir una pensió compatible amb altrea coses.

És a dir, que s'han quedat molt a gust. Algún polític d'Albinyana (un tal Quim Nin) te encara la barra de donar al facebook les gràcies als metges i infermeres encara no acomiadats, per anar de puto cul i suplir així els retalls socials i l'extra de feina provocat pels companmys que aran estan a l'atur (llegiu puta calle). Aquest video, als amics de la tisora, els sonarà a swahili però segurament serveixi perquè més d'un lector se n'adoni, si no ho ha fet ja, de que els polítics per norma confonen retallar despesa social amb retallar despeses inútils. I no tan sols es queden tan amples sinó que ens ho volen vendre com una necessitat. I ell són els primers que generan despesa inútil. I molta.



I acabo, com deia Doc fa uns dies: una cosa pot ser la promesa electoral, altra la forma de posar-la al programa i després la manera d'aplicar-la que sigui totalment contrària al que s'havia promés i dit. Vull dir, que alló del 20% del PP és exactament igual que això de CIU a tota Catalunya, "caldrà millorar l’eficiència per obtenir uns resultats millors amb els mateixos recursos" significa realment "fotarem fora un bon grapat de gent, retallarem la sanitat i la cultura i l'ensenyament i no tindrem els mateixos recursos, els reduirem, hi hauràn molts menys i les cues semblaran com les de les fusions de les caixes, que donen pitjor servei però ells cobren el mateix al client per tot". Això sí, li posarem càmeres als Mossos i renovarem gran part dels radars i pactarem amb el PP i al notari que el bombin i direm (Felip Fuig) que el concert econòmic per Catalunya és inviable. I distraurem a la gent amb el tema del català, que amb el Barça no n'hi ha prou. Embolica, que fa fort.

Bestial, oi?

Aneu tots a prendre pel... retall.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027