viernes, 14 de octubre de 2011

Qui és Asahago i qui és Juanjo Iglesias

Des de fa dies que amb el regidor Juan José Iglesias mantinc una correspondència epistolar d'allò més interessant. Quan li parlo de les reduccions del 20% de sou no té cap més ocurrència que dir-me:
"Doc, me has dejado clara tu situación emocional, que no deja de ser el lenguaje del alma. Lo siento de veras, simplemente por empatía, aunque te cueste creerlo. Al Ego no le contesto, ya te contestarás tu en su momento. Cuando consigas hacerlo, tu alma habrá evolucionado"
Jo, això ho trobo com d' ésser superior, il·luminat, nouvingut del més enllà. Tot un esperit de llum. Fa temps que al blog es parla de la situació que ha provocat aquest senyor en termes generals (crítiques, intents de manifestació, 20%, etc). Així que, fart de tonteries, avui toca explicar quelcom d'aquest esperit de llum i la seva ànima besona la senyora o senyoreta Elvira.

A gairebé tots els del blog ens ha tingut enganyats amb el tema de caps de setmana de cursets, en que realment el curset el feia amb la senyoreta Elvira sobre altres matèries. I no es per entrar en el tema personal, per mi cadascú que suqui el melindro amb qui vulgui, sinó en el fet de que ha estat capaç de deixar a la família 4 dies sense aigua, deixada de la ma de Deu, Sense les més mínimes necessitats higièniques i ha passat de tot, de les mínimes obligacions en repetides ocasions.

Abans de les eleccions ja havia començat aquesta història. Silenciada perquè hauria estat un escàndol i hauria produït una més que segura pèrdua de vots al PP ja que ni la parella d'un ni l'altra (marit i muller) sabien res fins quasi be tot just abans de les eleccions.

Des del moment en que es va produir la victòria electoral fins ara, la situació de la família del regidor ha anat a pitjor. Ha deixat de donar-li diners a la seva dona, que de tant en tant rebia ajut per part d'amics i membres del bloc (roba, diners per llibres, diners per unes despeses mínimes com omplir la nevera). Res a dir pel que m’han explicat sobre la seva muller ja que no es queixava i no ha volgut fer escàndol. Una actitud digna.

Però amenaçar-me amb una denúncia per aquest comentari meu....

Ara que llegeixo amb calma tot aquest reguitzell d'endollats i super endollats, m'ha vingut a la memòria una frase d'algú que ha menyspreuat els valors, l' ètica i les maneres de fer d'aquest bloc. El senyor Iglesias. Encara no entenc com no ha presentat la seva dimisió, encara no entenc com no ha protestat en un ple de l'ajuntament, encara no entenc com no ha marxat. I ho dic perquè veient el que s'està denunciant aquí, vull recordar les seves pròpies mentides (anava a escriure paraules, però s'escau més posar mentides) el dia que s'acomiadava del blog de Segur, que el va portar allà on és:
" http://segurdecalafell.blogspot.com/2011/03/despedida-asahago.html "
"Por eso (el blog) recibe los ataques que recibe de determinados personajes y grupos no acostumbrados a ver cómo les sacan a la palestra tal como son y no como querrían ser vistos. ............ Deseo a Nevot, Pipo, Krtica, Karmalindo, Doc, Jordi…. que sigáis al pie del cañón, que si salgo como regidor me deis toda la caña del mundo si así lo creéis oportuno, que continuéis sacando fotos de agujeros (en las calles o los bolsillos), quejas ciudadanas y esos videos desternillantes que aportan crítica con una sonrisa. Por mi parte, trataré de que se escuche a las asociaciones, a los vecinos, a éste y a otros blogs que llevan años reclamando un cambio; en definitiva, lanzar esos puentes de interacción entre el político y el ciudadano, que hoy por hoy no existen por mucho que nos lo vendan así. Trataré, con todas mis fuerzas, de que todo aquello que he escrito durante mis 2 años en el blog, pase de peticiones a hechos" (Asahago)
Fa uns dies es va permetre el luxe d'enviar-me un correu electrònic on a sobre em perdonava la vida, anant de perdonavides, parlant del meu ego, la meva ànima i avui em toca parlar a mí. Sense llums, ànimes, ni egos. Amb fets. I els fets són que aquesta i altres entrades dels blogs que hi ha a Calafell parlen de veritats. I que ell s'ha convertit en un endollat més a la cadira, que ara no obre la boca per parlar de tot el que està passant. Asahago era un personatge inventat. Juanjo Iglesias és algú que no te dignitat. I demano disculpes als bloggers que el considerin amic, però jo no. El considero un traïdor. Al seu costat, el senyor Angel Solé sembla això, un àngel.

Ahir mateix Iglesias comentaba que "Elisenda Pifarré es una inútil, pero eso no lo voy a reconocer públicamente y la han enchufado, como han enchufado a Angel Solé, pero es un enchufe baratito, que no cobra como los enchufados del anterior gobierno". COM? la qüestió és que s'endolli a la gent 'a dedo' o que cobrin menys o què?

Tot això és el detonant de que expliqui qui és el senyor regidor i què ha fet i deixat de fer. Com a personatge públic tinc tot el dret de dir prou de tot això.

Tanmateix, he rebut a primera hora un email on se m’explica que ahir es va produïr una lamentable situació en un local de Segur de Calafell en que el senyor regidor es va enfrontar amb Sònia Mirambell perquè li reclama quan li tornarà quelcom més de 700 euros que pertanyen a diferents préstecs monetaris que se li han fet a ell per anar tirant des del novembre passat i a la seva dona (ex-dona) per poder omplir la nevera, fer un curs de formació, etc. Molts dies, la filla de sis anys ha estat dinant a casa de Sònia Mirambell o d'altres o se n'ha fet càrrec algú altre membre del blog degut a que el sr. regidor se n'ha despreocupat completament del tema. També li va dir a José Manuel (Pipo) "este pueblo no merece a gente como yo sino a gentuza como Parera, me dan ganas de pillarlo todo y largarme o hacer lo mismo que ellos y a tomar por el culo." La resposta de Pipo, va ser fulminant. L'administrador de Websegur, m'expliquen que era allà present.

Fa pocs dies que l'actual regidor ha abandonat la seva llar conjugal, al carrer Ing..... de Segur, deixant en situació del més absolut desampar a la dona i filla de sis anys, sense diners, sense ingressos (ni feina), ni mitjà de transport i ha dit que si se li deixen diners ell no respondrà de res. Això ho he verificat amb diferents membres del blog, alguns dels quals han passat mesos donant ajut econòmic al senyor Iglesias perquè arribés a les eleccions. I a la seva familia. Sense dir ni una paraula i esperant que fes un canvi en la manera de fer política i les coses.

La seva dona ha deixat un comentari a Websegur on explica que no es vol veure involucrada en tot això:

Befree dijo...
Hola Doc soy F.R.A. Y por mi parte digo prou, stop, basta.
Los problemas nuestros los hemos de arreglar en otro sitio, no en este, ni en ningún otro blog. Y si lo hacéis (publicar lo que sea sobre este tema) no es bajo mi consentimiento, que quede claro. Si realmente importa el que haya una niña de por medio, creo que lo sabrás comprender, ahora si lo importante es ir a por él, entenderé yo que estáis utilizando esta historia. Buenas noches y gracias.


14 de octubre de 2011 02:19
F.R.A. : Ja he estat informat que tú vols continuar la teva vida i no vols enfrontaments. No és necessari el teu consentiment. No és necessari que diguis sí o no, ja n’hi ha prous testimonis i prou gent enganyada. A tú només t'estàn ajudant. Quedaràs en la mateixa situació s'expliqui o no això, així que surti la veritat a la llum i que es conegui com s'ha comportat aquest "senyor". Potser sortint a la llum se't doni un cop de mà. Per com se t'ha tractat, però no no només amb tú, sinó amb els membres del seu ex blog. Sé del cert que aquesta situació no és agradable però parlo d’un senyor que ha aprofitat un mitjà de comunicació (BLOG) per donar-se a conèixer, del que ara renega i amenaça amb denúncies i que el seu comportament com a persona dista molt dels mínims ètics que es poden esperar d’un polític, d’un representant municipal.

Aquí, cadascú d’aquest blog que digui la seva, com ho diran la resta de comentaris. El tema familiar, la vida personal és lo de menys. Tot és molt més senzill: es tracta de... que "sa ilustrisima" Iglesias és un regidor que treballa a l’ajuntament i te pendents IBIS (mirin el cas de Bundó al Vendrell i veuràn com van les coses), que te deutes amb la S.S., que te un deute de 160.000€ acumulat en 4 parts amb uns socis que li reclamen judicialment, que li van buscar feina per pagar el deute i es va negar a acceptar-la, que deu diners a uns quants membres del blog, diners que deu a amics que l'han ajudat i dels que ara passa totalment, i altres coses de les que sense cap mena de problema es pot parlar d'un personatge públic, un polític (per anomenar-lo així), que a més ha aprofitat aquest blog per arribar allà on volia i ara diu que vol denunciar-lo / denunciar-me vist que el contingut del que es publica no li agrada.

Sobre la situació familiar, la senyora Elvira, que es definia com ama de casa, empresària i mare de familia no s’ha pronunciat, això diu molt sobre el tema. Es perfectament coneixedora de tot. Sort que jo no vaig votar perquè no voto a Calafell.

Com és norma en aquest bloc, disposo d'imatges, documentació en email i en format digital. Soc qui rep tots els fitxers digitals i els guarda. Denunciïn el que vulguin, ho estic esperant. Però senyors votants, no oblidin aquesta història. I senyor Olivella, estic informat que se'l va avissar que això li esclataria a la cara.

Pel blog, per l'honestedat i per la veritat.

Un no pot fotre'ns de l'ètica, la disposició a millorar les coses i la filosofia d'un bloc pel seu propi profit.

I, per davant de tot, la humanitat: fins i tot les hienes defenen la seva prole.

I respecte a denunciar-me, espero amb ganes que busqui un bon advocat, endavant. Tot el blog és una pinya, senyor Iglesias. S'ho ha guanyat a pols.

Un avís per l'alcalde: recordi un tema "LA BOTA". Crec que amb això serà suficient perquè prengui les mesures adients. Cas contrari, es farà públic el contingut d'aquesta gravació que tenim del Sr. Iglesias. Hi ha més merda amagada, està arribant via FTP. Salut.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027