miércoles, 14 de diciembre de 2011

VOGADORS · CALAFELL AMB LA MARATO DE TV3







NOTA DE PREMSA

CALAFELL, AMB LA MARATÓ DE TV3


Calafell, 14 de desembre de 2011 –Amb motiu de la celebració de La Marató de TV3 diumenge, 18 de desembre, els Vogadors de Calafell i l’Associació Sardanista de Calafell han preparat dues activitats especials, que duran a terme el mateix diumenge, per recaptar diners per a aquesta causa.

Els Vogadors de Calafell ho podeu llegir al Diari de Tarragona. Aquells que vulguin col·laborar amb els vogadors, poden dipositar els seus donatius en les caixetes que tenen a les Oficines d’Atenció al Ciutadà, a les Dependències de Turisme de Calafell Platja i de Segur de Calafell, i a la Regidoria d’Esports.

L’Associació Sardanista de Calafell espera poder aplegar, el diumenge a les 12.30h. al Parc de la Sínia, el màxim nombre de balladores i balladors per fer la rotllana més gran que s’hagi vist al municipi. Es farà una col·lecta amb motiu d’aquesta gran sardana, i també una rifa. Tots els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

També La Llar del Pescador Jubilat va organitzar, el passat dijous, una conferència recaptant 391 euros dels assistents i la Llar del Pescador Jubilat va afegir-hi així mateix 300 euros més, i la suma total la faran arribar el proper diumenge a la Fundació de La Marató.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027