miércoles, 15 de febrero de 2012

Ni hacer notas de prensa saben





Esto no es una nota de prensa. Es una pataleta. Pero el contenido de la misma, si saben leer entre lineas, traerá consecuencias. Y nada agradables, por cierto.

Hay que meterla hasta el fondo.

La pata, digo.


COMUNICAT DE LA COMISSIO DE FESTES D' EL VENDRELL


"...(FRAGMENTO) - Veient aquest poc ànim de cooperació per part de l’Ajuntament de Calafell, contraprogramant una rua, anul·lada durant temps i ara recuperada i duta a terme en un horari incompatible ambla Ruadel Vendrell, veient el perjudici que aquesta actuació està causant ala Ruadel Vendrell, des dela Comissióde Festes del Vendrell hem cregut necessari llançar aquest comunicat per tal de fer públiques les raons de la baixa assistència d’enguany, així com mostrar el seu enuig amb l’actuació de l’Ajuntament de Calafell, el qual no ha contribuït en cap cas a fer de les rues de la comarca del Baix Penedès un bon reclam en el seu conjunt, sinó en tot cas, anar en una direcció contrària a la cooperació i a l’interès col·lectiu que haurien de regir aquest tipus de decisions"

RESPUESTA DEL PATALETEO

“... (FRAGMENTO) l’Ajuntament del Vendrell no pot atribuir l’èxit o el fracàs de la rua del seu carnaval a l’Ajuntament de Calafell. És molt lleig atribuir el fracàs propi a l’ajuntament veí, i especialment quan des de Calafell sempre s’ha estat obert al diàleg”.

Pero pero pero ¿quién coño ha redactado estooo? Un niño de 10 años enfadaoooo ????

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027