viernes, 26 de julio de 2013

Ya está aquí, por fín, el nuevo 'DIARI DEL BAIX PENEDES'

Vuelve el Diari del Baix Penedès, al fín, esta vez en formato digital.

Quiero hacer una petición expresa tanto a los cientos de amigos de nuestro facebook como a esos miles de lectores anónimos que tiene el Blog de Segur:

Si en nustro blog no pasa un solo día sin que recibamos correos con vuestras fotos, quejas o avisos de cosas que suceden en Segur (y Calafell), y emails y whatsapps... pensad que, de nuevo, tenemos un medio cercano, este Diari del Baix Penedès, que nunca debiera haber desaparecido.
http://www.diaribaixpenedes.cat/

Como bien explica un redactor del mismo "La xarxa és un element nou per a nosaltres, però no ho és la informació. Treballem i treballarem amb l’objectiu de tornar a ser allò que èrem, un referent de la premsa comarcal al Baix Penedès. Ho farem amb humilitat i sentit de l’humor quan calgui.

Demanem també la complicitat d’aquells que ens heu trobat a faltar: Les vostres aportacions informatives, i si pot ser publicitàries, perquè aquesta segona oportunitat serà la última si entre tots no ho fem ben fet. El Diari digital està connectat al twitter i al facebook. Per tant el ressó de les nostres notícies i comentaris serà notable si sabem estar a l’alçada."

Así que sed tan amables de unirlo en vuestra lista de amigos, aportarles información como lo hacéis día a día con este blog (mil gracias por ello) y pongamos, entre todos, un pequeño grano de arena para que el Baix Penedès siga siendo, nuevamente, el medio informativo comarcal de referencia en el Baix Penedès. Un medio cercano.