viernes, 16 de agosto de 2013

ERC de Calafell pide al alcalde (CiU) que proteja la estelada ante el PP



Se lió. Y es que se tenía que liar. Dicen que dos no riñen si uno no quiere, pero desde la actuación estelar (o estelada) de los dos regidores del PP Calafell (Olga Elvira y Juanjo) queriendo quitar una bandera estelada del Bot Salvavides... era de esperar el lío que se ha montado.

Y esto no para aquí. De hecho, acaba de empezar. En poblaciones vecinas (El Vendrell, Bellvei) los peperos (y PxC) tratan de sacar rédito político rasgándose las vestiduras en lugar de poner "una mica de seny" mientras que otros cuelgan banderas sin poner seny tampoco. Y así se generan enfrentamientos. 

Y Olivella tiene un problema, generado por su falta clara de liderazgo y el miedo a perder la poltrona puesto que no se atreve a gobernar en minoría.

COMUNICADO DE ERC CALAFELL


Benvolgut Il·lustríssim Sr. Alcalde Joan Olivella:

Des de la Secció Local de Calafell d´Esquerra Republicana de Catalunya, li volem transmetre la nostra voluntat de col·locar una estelada a la Plaça dels Països Catalans la setmana de la Diada Nacional de Catalunya. 

Preocupats pels darrers esdeveniments en relació a les estelades al nostre municipi, esperem de vostè una actitud oberta i coherent, perquè li recordem que vostè és el President del Consell Comarcal del Baix Penedès, comarca en la qual, la presència d´estelades als carrers és massiva (El Vendrell, Llorenç, Sant Jaume...). Ens dol veure com les estelades que es pengen al nostre (i seu) municipi són retirades immediatament per la Brigada Municipal. Ens agradaria què, si més no, durant els dies previs a la Diada, i davant la importància dels esdeveniments que hi tindran lloc, es respectés la presència d´un símbol que altres ajuntaments, governats per la seva formació política, vetllen i toleren. 

Restant a la seva resposta, rebi una cordial salutació

Atentament,
ERC CALAFELL

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027