sábado, 7 de septiembre de 2013

ERC pide al alcalde que, como mínimo, responda (Carta oberta a l'alcalde de Calafell)

Carta oberta a l'alcalde de Calafell
No hem rebut cap mena de contestació de l'escrit presentat el dia 16 d'agost de 2013 i amb número de registre d'entrada 25812/2013, en què demanàvem tolerància amb les estelades

Publicado: 23:47 - 06/09/2013 - Diari de Tarragona

Jacob Balaguer

Benvolgut alcalde, li comuniquem que en data d’avui, i a pesar de les diverses ocasions que hi ha hagut, no hem rebut cap mena de contestació de l’escrit presentat el dia 16 d’agost de 2013 i amb número de registre d’entrada 25812/2013, en què demanàvem tolerància amb les estelades al mateix temps que informàvem la nostra intenció de fer actes de col·locació d’una gran estelada. Aquest fet ens produeix una profunda decepció per dues raons. La primera és de caire democràtic, en no contestar aquelles qüestions molestes i en posar en qüestió les diverses sensibilitats de l’equip de govern. En la nostra opinió, és una manca de respecte en un tema de gran interès general.

La segona raó és la seva tebiesa en una qüestió de país, que l’està transformant socialment i en uns moments en què el tacticisme està fora de lloc i on la ciutadania demana als diferents actors que es manifestin de forma clara i sense ambigüitats. En poques paraules, no sabem si vostè dóna suport a aquest moviment sorgit des de la ciutadania que reclama el dret a decidir i la nostra independència. No sabem si dóna suport a actuacions en matèria de sobirania fiscal i a l’adhesió a l’associació de municipis pel dret a decidir, i per no saber ni tan sols sabem si participarà en la Via Catalana per la Independència o si hi donarà suport.

Deixant de banda aquestes actituds que posen en dubte el seu lideratge en l’acció de govern, entenem que no hi ha oposició expressa a la col·locació d’estelades al municipi el dia 11 de setembre, cosa que comuniquem per deixar-ne constància.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-lo atentament.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027