lunes, 29 de junio de 2015

L'Ajuntament de Calafell suprimeix les preferències protocol·làries dels regidors municipals

Veure comentaris

 
http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/4872/regidors/calafell/no/tindran/cadires/ni/aparcament/reservat
http://www.eixdiari.cat/politica/doc/56173/lajuntament-de-calafell-suprimeix-les-preferencies-protocollaries-dels-regidors-municipals.html


http://calafell.cat/noticies/noticies/ajuntament/lajuntament-de-calafell-suprimeix-les-preferencies-protocol-laries-dels


L’Ajuntament de Calafell ha decidit suprimir les preferències protocol·làries que tenien els regidors i regidores en els actes que se celebren al municipi. Entre altres, els membres de la Corporació no tindran cadires reservades en cap activitat, ni ocuparan un lloc a l’escenari, si no és que hi han d’intervenir d’alguna forma. Tampoc se’ls guardarà lloc per aparcar als actes.

En els darrers dies, ja s’han viscut les primeres mostres d’aquest canvi. A la desfilada del Calafell Fashion Day no va haver-hi seients reservats per les autoritats municipals i els regidors i regidores assistents van seure entre el públic. A la festa major de Sant Pere, ha passat el mateix a tots els actes del programa, de forma molt visible al pregó.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha anunciat que es revisaran totes aquelles altres situacions en què regidors i regidores “ocupaven un lloc per damunt de la ciutadania. No té cap sentit en el món actual que hi hagi els polítics a dalt i la ciutadania, a baix”. “És més”, ha afegit, “els resultats electorals deixen claríssim que els ciutadans estan cansats d’aquest ‘allunyament’ i que volen una altra forma de fer, molt diferent”.

L’alcalde també ha indicat que els membres de la Corporació no tindran cap protagonisme en les activitats de les entitats locals: “Si ens demanen lliurar un premi o dir unes paraules ho farem, però mai ‘presidirem’ un acte que no hem organitzat. És qui treballa per fer-ho possible que ha de tenir el protagonisme”.

Ferré també explica que “he donat instruccions als serveis municipals de comunicació perquè el protagonisme dels regidors i regidores es limiti a donar compte del treball de l’Ajuntament, sense l’omnipresència gràfica i les desenes de milers de fotos, amb qualsevol pretext, dels darrers anys”.




ES A DIR, AIXO D' AQUI ABAIX, MAI MES SI US PLAU

ULTIMA FOTO: REGIS EN PRIMERA FILA AMB OLIVELLA 
SONRIENT A UN IMPUTAT PATA NEGRA



Por cierto, señores de CiU ¿ahora se acuerdan del blog? bueno, pues i no fueran taaaan tooontos, habrían pedido información antes de hacer un tuit tan ridículo y sabrían que esas plazas "reservadas" las ha puesto la Confraria (sí, ¿les suena?) y no era un acto organizado por el ayuntamiento. Y sabrían también que se ha pedido expresamente que no se reserven plazas haciendo distinciones entre "los de arriba y los de abajo". Pero qué le vamos a hacer, si no dan para más, pues se informan con el blog. De nada.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027