martes, 12 de enero de 2021

Calafell Ràdio tindrà estudi de TV

En aquesta ubicació estarà Calafell Ràdio (i TV), a 50 metres de la platja, en uns locals diàfans i molt amplis, sense cap cost per a les arques municipals ja que són cedits a l'ajuntament.

Hi haurà espai per a un estudi de televisió, on gravar programes, reportatges, entrevistes, notícies, etc.

També es destinarà una part a un local per reunions d'entitats, etc.



La ràdio i televisió local estan ara en règim de lloguer en un edifici en el qual també hi ha les dependències municipals d'intervenció, cadastre i tresoreria repartits en diferents plantes.

L'objectiu és estalviar el lloguer de la ubicació actual d'uns 70.000 euros a més d'una part de l'IBI, pel que pot suposar uns 100.000 euros a l'any, .

Les instal·lacions de la ràdio i la televisió aniran a uns locals que s'han cedit a l'Ajuntament en una nova promoció d'habitatges a la zona de Mas Mel. Els funcionaris de les altres oficines municipals aniran a la segona planta de l'edifici de l'Ajuntament que ara està buida. La ubicació en propietats municipals d'equipaments que estaven en immobles llogats s'impulsa fa uns anys. Ja es va dur a locals propis serveis com el jutjat de pau, les regidories de Benestar Social i de Medi Ambient o l'empresa municipal Cemssa o l'oficina de cobrament d'impostos Base de la Diputació.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027