martes, 21 de mayo de 2019

5 Propostes de resolució al Parlament de Catalunya presentades per En Comú Podem Calafell


NOTA DE PREMSA Calafell, 21 de maig de 2019

5 Propostes de resolució al Parlament de Catalunya presentades per En Comú Podem Calafell

En Comú Podem Calafell, representat per la cap de llista a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, Isabel Bou Bayona, la número 2, Gemma del Río, i el número 3, Patxi Herrero, han registrat avui, al Parlament de Catalunya, cinc propostes de resolució. Els acompanyaven els diputats al Parlament per Catalunya En Comú Podem Jèssica Albiach, Yolanda López, Marta Ribas i Marc Parés. 

Les mocions tenen com a objectiu solucionar cinc dels problemes que més afecten la ciutadania de Calafell i Segur de Calafell, i s'adrecen a la Generalitat de Catalunya perquè realitzi les gestions oportunes per la seva consecució. 

A les cinc propostes de resolució, el Parlament de Catalunya insta el Govern de la Generalitat a:   

1. Bus a l'hospital d'El Vendrell: Dur a terme les gestions necessàries per incrementar les freqüències del servei de bus interurbà entre l'hospital del Vendrell i Vilanova i la Geltrú amb pas per Calafell, afegint, també, servei els diumenges i festius. 

2. CAP de Segur: Fer la reconversió del Consultori Mèdic de Segur de Calafell a Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) perquè hi doni el servei d'Urgències d'Atenció Primària, amb assistència sanitària les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, inclòs serveis d'analítiques, radiologia, boxes d'observació i pediatria, com a mínim. 

3. Escola Vilamar: Destinar els recursos necessaris a l'Escola Vilamar de Calafell, incloent una partida en el pressupost de 2020, per a la construcció d'un edifici escolar, pati i altres infraestructures pertinents, eliminant els barracons actuals. Incloure el projecte de l'Escola Vilamar en el Pla d'Infraestructures Educatives. Garantir la posada en funcionament de l'edifici escolar, pati i altres infraestructures pertinents de l'Escola Vilamar, per a l'inici del curs 2022-2023. 

4. Seguretat: Desplegar operatius de prevenció, detecció i control del tràfic de drogues a la zona, on hi participin coordinadament els Mossos d'Esquadra i la policia local. Elaborar i implementar un Pla de Xoc Integral per fer front a aquesta situació, en coordinació amb la policia local de Calafell, els serveis socials i altres serveis municipals competents. Elaborar i implementar mesures per a la detecció, mediació i resolució dels casos d'ocupació d'habitatges, tot oferint solucions d'emergència habitacional, sempre en el marc la Llei 24/201 5. 

5. TDT: Posar en marxa les actuacions necessàries, en un termini raonable de temps, juntament amb l'Ajuntament I el Consell Comarcal, per garantir la correcta recepció del senyal de TDT a totes les zones de Calafell. 

En Comú Podem Calafell 
- Instagram: ecpcalafell  
- Twitter: @ecpcalafell  
- Facebook: encomupodemcalafell 
- Whatsapp: 660 06 57 54 

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027