lunes, 18 de abril de 2011

CiU presenta la llista completa de candidats

Nota de premsa
CiU presenta a Calafell una llista renovada, amb gent jove i preparada per governar

“És l’equip que pot fer possible un canvi a l’Ajuntament de Calafell”, afirma Joan Olivella

Calafell, 17 d’abril de 2011

Convergència i Unió a Calafell concorre a les properes eleccions municipals amb un llista renovada, amb persones que representen tots els nuclis de Calafell, i que volen fer un canvi de rumb en la gestió del govern del municipi. La llista està encapçalada per Joan Olivella.

“Estic molt satisfet perquè aquesta llista només incorpora gent que vol treballar per Calafell. Tots els qui formem part d’aquesta candidatura volem sumar esforços, treballar tots junts en pro d’un projecte comú per fer avançar positivament el municipi,”, ha afirmat Joan Olivella. Per això, el lema de la campanya de CiU és “GUANYEM TOTS”.

Joan Olivella defineix la candidatura que l’acompanya com “un equip de gent jove i molt formada, un equip preparat per governar i gestionar amb qualitat el municipi. És l’equip que pot fer possible un canvi en l’Ajuntament de Calafell”. Tots els candidats són persones fortament implicades en el municipi, ja sigui en activitats socials, culturals, pedagògiques, econòmiques o d’altra índole. Com a candidats, però, la seva implicació vol ser encara més gran.

CiU vol transformar el govern municipal en una administració, els trets bàsics de la qual siguin la transparència, l’eficiència, la subsidiarietat, la proximitat i la competitivitat. En aquest sentit, els candidats que conformen la llista de CiU es comprometen a treballar sempre al costat de les persones. Oferint solucions i no posant entrebancs.

El candidat de CiU creu que “després de quatre anys en què el municipi ha patit contínuament les conseqüències d’un govern gestionat des de la improvisació i les incoherències, ara els ciutadans i ciutadanes de Calafell es mereixen un altre estil de govern: en positiu, amb il.lusió i amb ganes de treballar i fer les coses ben fetes. Una altra manera de governar és possible, i nosaltres ho demostrarem”.

Candidatura CiU Calafell
1. Joan Olivella i Ricart
2. Sandra Suàrez i Plana
3. M. Montserrat López i Ureña
4. Rafel Solé i Miró
5. Francisco Clavero i Sanz
6. Maria Verge i Pascual
7. Joaquim Vidal i Raventós
8. Jose Antonio Jiménez i Entrena
9. Anna Casanova i Cachinero
10. Maria José Sardà i Montoya
11. Daniel Lara i Pallé
12. Maria Rosario Cervera i Muñoz
13. Ana Domínguez i García
14. Rafael Serrano i Cobos
15. Maria Àngels Targa i Fort
16. Enric Fontanillas i Godia
17. Emilia Varela i Mateo
18. Maria Isabel Cardona i Rodríguez
19. Alberta García i Brucart
20. Joan Solé i Guasch
21. Josep Solé i Fonts
Suplents
1. Maria Joana Santó i Galán
2. Ramon Albi i Gallardo
3. Yolanda Sánchez i Rodríguez
4. Maria del Mar Sans i Bel
5. Ivan Mourin i Rodríguez
6. Maria José Blanco i Murillo
7. Rita Boccia
8. Francisco Pérez i González