viernes, 20 de mayo de 2011

Missatge als futurs alcaldes de Calafell:

Tanquem els 4 primers anys de blog durant el mandat del faraó, amb un text que no és nostre però resumeix a la perfecció el pensament, el sentir de molts ciutadans de Calafell, socialistes inclosos. Ens hauria agradat haver-lo escrit a nosaltres, els que fem el blog, però algú ho havia de dir i ho ha dit abans: Es Josep Mèlich.

Missatge als futurs alcaldes de Calafell
Només demano que qui guanyi, no cometi les fastigoses empastifades polítiques que s'han fet en els darrers anys. Per part de tots: pactes vergonyosos, trànsfugues, saltimbanquis polítics, càrrecs de confiança milionaris amb psiquiàtrics inclosos, gent posada a dit, amiguismes, represàlies...

Demanaria que reflexionéssiu en el què està passant aquests dies amb les acampades per a una Democràcia neta i real. Els polítics heu sembrat vents i ja veieu el què recolliu.

Si us plau, guanyi qui guanyi, tingueu respecte al poble, baixeu del tron, "banegeu" a molts paràsits que us envolten; ja n'estem tips, i si no sou capaços d'això, plegueu!! Aquest missatge l'envio als dos contrincants, un dels quals, probablement, serà l'alcalde de Calafell a partir del dilluns.

Ho faig amb tota la bona fe del món. Amb honestedat, em trobareu sempre, encara que sigui entre les rates. Deixeu d' una puta vegada les paraules buïdes, les falses promeses, els interessos de partit i l'egoïsme i escolteu als veïns.

Gràcies per endavant.

Algú ho havia de dir.