viernes, 13 de mayo de 2011

Potser Txordi està una mica nerviós

O potser fins i tot massa nerviós.

Això és el que publicà Penedès21 el dia 6 de maig. CIU denuncia al PSC per fer un PATUFET AUTOBOMBO KING SIZE.

Txordi, faraó calafellenc, ben sobrat declara "potser CiU està una mica nerviós". Doncs mira, el resultat és que la junta electoral central estudia la reclamació de CIU i...

"... ordenar que cessi el repartiment de l'esmentat butlletí municipal de Calafell i.... que es retiri de la circulació els que han estat repartits en dependències municipals o expositors de costum". Zas !!


Potser Txordi està una mica nerviós. Potser massa. Tant com per ahir haver anat de porta en porta donant als veïns pendrives (algun d'ells el va fer fora a crits) quan s'havia dit que pel tema del terratrèmol de Lorca no es faria res... i com per haver fet aquest matí que la grua s'emporti un cotxe del carrer -ben estacionat- perquè ell i la seva cort poguessin posar la seva carpa. Però tants nervis passen factura.


Això podria semblar un article d'opinió. Però, ah, ves per on resulta que hi ha la documentació. Com sempre. Però a sobre fa la punyeta al dictador, que això ens encanta.

I aquí teniu la foto de la carpa del PSC quan des de l'ajuntament havien dit que només es podien instal·lar al Passeig de la Unió. Totes menys la seva, és clar.

Anar fent, amb el mateix estil dels quatre anys. Embolica, que fa fort.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027