lunes, 29 de agosto de 2011

Tancat per vacances

Aquesta és la nota que es va deixar el 30.7 dient que feiem un kit-kat al blog. Be, de kit-kat res, entre uns i altres i des de diferents indrets del món, se n'ha fet un bon grapat d'entrades sent la més llegida la sèrie de l' "allau de multes de posar i treure" i una de les més comentades de tot l'any. Al final ni vacances ni res.

Però en altres blogs hem pogut llegir comentaris sobre si l'equip de govern està o no de vacances, de si tenen molta feina, de si no, o que sí però se'n van, en fí.... de tot. Però mireu, resulta que cada mes -normalment l' últim dijous- s'ha de fer un plé ordinari. El plé és la màxima expressió democràtica en un ajuntament, i a on els veïns -a més- venen a fer precs i preguntes directament a tots els regidors. I dit això, llegiu aquest decret d'alcaldia (clic a sobre per a ampliar):

Algú ens havia dit, sobretot després del "multagate" si podrien anar a queixar-se al plé. Hi han altres temes pendents, és clar. I la pregunta que fem des del blog és.... encara no han passat 100 dies i ja estem de vacances? No hi ha temes importants a tractar? No hi és la gent? Ja estàn esgotats? Sota quins mandants i quants plens, tant bon punt iniciada la legislatura s'han posposat per vacances?. Atenció, llegiu el decret perquè, a més, resulta que es posposa però sense data fixada. Collonut.

Ens hem anat de vacances. Apadeu.

Què en penseu?

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027