miércoles, 16 de noviembre de 2011

El "pajarracu" del PP al descobert


Havia de dir bultor, però m'ha fet molta més gràcia "pajarracu" perquè defineix millor al Asahago aquest que va embrutar la imatge del Blog de Segur amb la seva presència i que espero encara la seva denúncia.

Espectacular entrada la que ha fet avui el blog de la oposició socialista amb les MENTIDES que explica aquest pajarracu a un altre ex-company de blog. Us deixo una mica del que expliquen i un mini resum de tot. Hauria d'estar content, però només sento pena per l'ànima inmortal d'aquest regidor que es veu que és plena de llum negra, que viu en la foscor, que es perdrà en l'espai infinit sense trobar mai el camí de la llum i està condemnada a re-encarnar-se eternament fins que trobi la pau eterna el dia que deixi de ser un vividor i deixi de dir bestieses. Es a dir, mai.

  • Troba bé que Àngel Solé, un assessor extern del Grup Butterfly, que té com a gran experiència laboral haver realitzat les diverses webs i blocs de l'alcalde Olivella, llavors a l'oposició, es dediqui a escriure comentaris al blog dels socialistes per crear crispació en hores de feina mentre treballa a l’Ajuntament. Cal dir que aquest senyor és un dels que l'alcalde Olivella ha contractat per portar la comunicació de l'Ajuntament i, Juanjo Iglesias, reconeix que està enviant comentaris als blocs per tal de manipular l'opinió pública en favor del govern. Molt greu, ni en els millors temps d'Acebes amb l'11-M!
  • El regidor, que es va donar a conèixer en el Bloc de Segur sota el pseudònim d'Asahago, ara, al govern com a regidor del PP, critica l'afany de manipulació dels comentaristes anònims dels blocs. Recela dels seus orígens al Bloc de Segur i retrau la seva línia actual, crítica amb el govern, que és la mateixa de sempre! Afegeix que el Bloc de Segur "tiene credibilidad gracias a la cara que hemos dado nosotros". Afirma que "me considero parte del éxito de ese Bloc". Però, en la nota de premsa que fa CiU i PP sobre la crisi inexistent del govern, titlla de "porquería" el que apareix en aquest bloc. És a dir, que quan estava fora de l'Ajuntament ja li anava bé la crítica del Bloc i era creïble, però, ara al govern, no li va bé i és tot "porquería". Sense entrar a defensar el Bloc de Segur, això demostra el tarannà d'aquesta persona, que només buscava entrar al Consistori a qualsevol preu, sense importar-li les conseqüències i les formes.
  • El grup socialista ara comença a patir allò que al Blog de Segur li han anomenat CENSURA, que senzillament consisteix en publicar merda que envien els trolls de sempre. Quatre desgraciats que no aporten res però no tenen res millor que fer que veure si poden distreure la atenció o tocar el que no sona.
  • El regidor també critica la veracitat de les dades publicades en els blocs, especialment, referent als sous dels regidors. Doncs estan contrastades, benvolgut Asapavo (asagalld'indi queda malament)
  • Critica el blog per parlar de l'endollisme actual. Tot està contractat.
  • Insulta al personal de l'ajuntament -funcionariat- i es queda tan ample
  • i n'hi ha més, molt més, sobre les barbaritats que diu aquest impresentable.
  • Només dir-vos que la següent gravació serà forta, molt forta. Allà surt Aralacago i la seva amant, surten el bultor i la colometa, que es queden ben amples deixant fet una merda al Xulivella i a alguns departaments del seu propi equip de govern. I no us dono més dades o li faré perdre la gràcia a aquesta desgràcia. Esperem que passi el proper ple (hi haurà, no?) i que la oposició demani responsabilitats. Veurem com defensa l'Olivella a aquest parell i després us garanteixo que el riure està assegurat.
I ARA, BENVOLGUTS LECTORS DEL BLOG DE SEGUR, SI VOLEU LLEGIR FIL PER RANDA LES CAGADES DEL BULTOR DEL PP, L' IL·LUMINAT, L'HOME DE LA PAU I L'AMOR, L' UNIC PEPERO QUE FA POLITICA D'ESQUERRES GENUINA, FEU CLIC EN LA IMATGE, D'ABAIX


Demanaria que aquesta vegada, perquè ells s'ho han preparat be, deixeu els vostres comentaris al blog del psc, és per això que no es poden fer comentaris aquí. Quan un fa una feina ben feta, com posar al descobert les mentides d'un vividor, que menteix en el el tema dels sous, de tenir sou embargat, de les contractacions, etc, etc, etc, etc.........


Auf Wiedersehen





Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027