viernes, 18 de noviembre de 2011

Jessi and friends (urbaser)

En esta foto falta Jordi Vallez, Ruben y Rafa q sin su ayuda no hubiera sido posible dejar la plaza asi de limpia...nadie sabe mejor q nosotros lo q hemos sufrido con las puñeteras piedras y..con toda la m.... q habia detras!!!! solo queda esperar q alguien reconozca nuestro trabajo ( q una palmadita en la espalda de vez en cuando no va nada mal) x si acaso no lo hacen q es lo mas seguro..

BUEN TRABAJO CHIC@S! ni los chinos lo hubieran echo mejor!!

A la meva amiga Jessi, i a molts que treballen amb ella. Li he agafat prestada la foto del facebook i el text que l'acompanya. Vaig dir que un dia en facin unes quantes fotos del "antes y el después". Diuen, i és cert, que hi ha endollats a tot arreu, però també resulta que hi ha més gent gent que cobra quatre duros, treballadora, que fan una tasca molt important i poc reconeguda, i avui que tinc una estona, em dedico a aquells amics i amigues que si no reben un copet a l'esquena, al menys que es reconegui en aquest blog la seva feina.

I a Oscar, i a altres com ell, que han estat quatre dies, contractats per ETT, per un sou miserable, amb un neopré, ficats dins de l'aigua de l'estany netejant les algues i que veuen que altres, que guanyen molt més i no tenen paraula, ni copet a l'esquena, ni reconeixement, ni res.

Jessi, una abraçada.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027