sábado, 26 de mayo de 2012

Calafell, tot un món


Esta tarde en la zona del puerto pueden disfrutar de espectáculos y me han pedido que haga al menos una reseña. Habrá meriendas a UN EURO, bebida y pica-pica. El resto, lo explica mejor el articulo del diario digital Del Camp.Cat.



Calafell viu una festa intercultural per mostrar la diversitat de costums d'arreu del món

Redacció - Calafell (Baix Penedès)
25 de maig de 2012
Al Port de Segur hi haurà estands d'ong's, associacions culturals, mostres de gastronomia, tallers i folklore de diversos indrets de la terra. Amb motiu d'aquesta festa també s'ha organitzat una mostra de llibres sobre la diversitat a la biblioteca
La població de Calafell viu aquest dissabte la festa intercultural 'Calafell, tot un món', que té l'obejctiu de mostrar la diversitat de costums d'arreu del món. La festa està organitzada per la regidoria de Benestar i Família, Gent Gran i Igualtat de l'ajuntament de Calafell i començarà a les cinc de la tarda al Port de Segur.
Allà hi haurà estands d'ong's, associacions culturals, mostres de gastronomia, tallers i folklore de diversos indrets de la terra. A dos quarts de set de la tarda es llegirà un poema en diverses llengües, com el català, castellà, euskera, francès, anglès, romanès i alemany. També es podran veure danses del Perú, dansa i percussió africana i un taller per aprendre a ballar sardanes.
L'acte es clourà amb l'actuació del grup d’havaneres calafellenc Veles i Vents i Ron Cremat a càrrec

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027