jueves, 4 de octubre de 2012

TDT y Segur de Calafell, enemigos íntimos


¿Puede el ayuntamiento saltarse a la torera una sentencia judicial alegando interés general? ¿terminarán algún día los problemas de la TDT?
Ayer era Rión (ERC), hoy Olga Ermita (PP) que ni siquiera tiene establecida una concejalía de Nuevas Tecnologías (debe ser que no importan)




Entre todos la mataron y ella sola se murió. En el último pleno volvió a salir el tema y siempre hay la misma respuesta: balones fuera (yo no lo llevo, hay un técnico, es que estaba rezando)

Lo dicho, de Rión a Ermita y tiro porque me toca. O lo que es lo mismo, de Guatemala a Guatepeor

Sin embargo... (siempre hay un pero) tras salir esta entrada a las 12 de la noche, resulta que nos llega un comentario de un regidor y creo que es importante ponerlo aquí

" l'antena és la ubicada al final del carrer Lituània. La torre es va posar amb Olivella d'alcalde, el 2006 (no 2008 com diu l'article).

El PSC ja va dir quan CiU la va col·locar que aquell terreny no era municipal. Ni cas! Ara paguem les conseqüències de la mala gestió dels Espona, Martínez, Olivella i Cia... una més!

També els vam dir que no podien posar una antena sense estar conectada al corrent elèctric, funcionava amb un generador de gasoil!!!!! Es va acabar el gasoil l'endemà de les eleccions del 2007. Amb cel·leritat vam haver de conectar-la al corrent per no deixar sense televisió a mig Segur.

A més, durant aquest temps, el veritable propietari ni s'havia adonat que tenia l'antena posada. Però el més fort és que una sentència judicial errònia atorga la propietat del solar a un tercer (que no és el real propietari) i que és qui ha posat la demanda. Ara li hauran d'expropiar a un que no és ni l'amo!

Al·lucinant! "
Leer el artículo completo, con un click aquí.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027