domingo, 11 de noviembre de 2012

Baix Penedès parlamentari

Pregunta el que vulguis 
als candidats comarcals
de tots els grups polítics 

Entrada original al bloc LES 4 FONTS

Les4fonts enceta una secció inèdita fins ara. Deixant de banda la faceta de portal d’opinió, i donada la importància de les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre, fem un pas endavant i us oferim la possibilitat de preguntar tot allò que creieu convenient als representants de la comarca a les llistes electorals.

La metodologia és, doncs, senzilla. Podeu deixar la vostra pregunta com a comentari d’aquesta notícia, via twitter o via correu electrònic. Només l’heu d’escriure i especificar si l’adreceu a un candidat en concret o bé a tots en general.

El termini de preguntes estarà obert fins el proper dilluns dia 12 de novembre. Després recopilarem totes les que s’hagin fet i en farem una selecció limitada, tot enviant-les als diversos candidats per tal que les responguin. A partir del dilluns dia 19 i fins el divendres dia 23 de novembre, publicarem totes les respostes a través de petits d’articles.

Els candidats confirmats fins a dia d’avui són:

Jaume Domingo (CDC)

Marta Mercader (UDC)

Elisabet Rodríguez (PP)

Jaume Piñol (ERC-Cat Sí)

Arantzazu Longares (PSC)

Alfredo Valdivielso (ICV-EuiA)

Núria Coral (SI)

Joan Carles Fuentes (PxC)

Ivan Montejo (CUP)


Recordeu també que podeu contestar la nostra porra electoral al següent enllaç: #porrafonts25N


Bellvei Ràdio i els candidats

Des d’avui i fins dijous, passaran per l’Informatiu de Bellvei Ràdio un representant de tots els partits polítics que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre i que tenen en les seves llistes algú de la comarca del Baix Penedès.
Així doncs, l’Ariadna Caballero entrevistarà a un dels candidats del Baix Penedès de CIU, PSC, ERC, PP, ICV, SI, PXC i CUP.
Seran espais de 10 minuts on la periodista Ariadna Caballero els preguntarà diferents qüestions relacionades amb la comarca així com les seves propostes.
Podràs escoltar les entrevistes també en podcast aquí. 

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027