viernes, 28 de diciembre de 2012

Resultats del PSC a Calafell: pitjor que els pronòstics.




Més concretament: cap calafellenc va votar els socialistes. Tal i com ho llegiu.

El super equipàs de comunicasiongs del achuntameng de Calla-fell l'ha tornat a liar. Si feu clic sobre la imatge, perquè s'ampliï, i mireu el gràfic, veureu que CiU va ser votada pels seus votants i més avall va ser votada també pels del PSC, per tots, de manera que el PSC no va treure ni un vot. Això vol dir que fins i tot els regidors del PSC, segons l'última revista local "Calafellencs", van votar a CiU a les passades eleccions del 25N.

Això pot semblar una innocentada però després de consultar l'oracle del PP a Matrix (a dins de l'ermita) aquest ens ha dit que tot respon a l'obsessió que tenen a guanyar les pròximes eleccions i que el PSC surti escombrat del mapa. Així que les seves pupil·les s'han contagiat d'aquesta febre i han comès aquesta errada a posta, sense rubor. Per a les municipals de maig 2015 es preveu que CiU ho guanyi tot, inclosos els vots perduts, els blancs i els nuls, al menys "sobre paper".
Ja veieu, ni fent trampes van aconseguir "la voluntat d'un poble"...

Després també tenim l'apartat d'andròmines del consistori, que a les últimes eleccions tothom criticava i deien que no tindrien cap regidor i... 3. Però bé, això és un altre tema, del qual podríem estar parlant hores i hores...

Dia dels innocents, sí, però s'ho creguin o no, aquesta cagada és real. Només cal que donin una ullada a la revista (si els ha arribat).

8000 euros al mes per això.

Increïble.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027