sábado, 23 de febrero de 2013

Aporta tu firma para la gratuidad de la C32

Hace poco anunciaba la Generalitat que está estudiando una rebaja en el precio de los peajes de sus autopistas. No deja de ser una trampa puesto que se trata de que no se les acabe la gallina de los huevos de oro. Hacer una rebaja significa intentar no perder más usuarios ya que desde el inicio de la crisis ha descendido un 27% el tránsito en autopistas de peaje, pero la C32 sigue siendo carísima. Si quieren aumentar el número de usuarios, que las hagan gratuitas, que están más que amortizadas.

Hay algunos tramos que son especialmente problemáticos para desplazarse, como el comprendido entre Sitges y El Vendrell ya que las alternativas rápidas son nulas y la solución es cruzar por varias poblaciones, entre ellas Segur, por la C31, que soporta más de 20.000 vehículos al día y rara es la semana que no hay accidentes. Y todo ello a 50 km/h como vías urbanas.

Hace varios años que este vídeo está en la columna derecha del blog para ilustrar el agravio comparativo que siginifican las autopistas en Catalunya.


ERC Cunit ha iniciado una recogida de firmas para pedir a la Generalitat la GRATUIDAD del tramo entre Vendrell y Vilanova (entre Vilanova y Sitges ya es gratis). Es importante firmar y difundir a través de las redes sociales, email, etc. Va en beneficio de todos.

______________


Com tots sabem i patim el trajecte en cotxe Vilanova-El Vendrell és lent, amb molts vehicles i cues a determinades hores,passant rotondes i semàfors,Això comporta accidents, excessius atropellaments sobre ot a l’estiu, un  cost de peatge escandalós, degradació del paviment i del mobiliari urbà en tot el tram de la C-31, i una velocitat inadequada en un percentatge molt elevat de vehicles.
Hem d’aturar aquestes sangries al Baix Penedès

Els habitants del Baix Penedès també tenim dret a una mobilitat ràpida en els nostres trajectes diaris, volem la gratuïtat de l´autopista pels residents en el tram Vilanova-El Vendrell de la Pau Casals, si els trams d´altres autopistes com elVilafranca-St. Sadurni o Torredembarra-Reus ho són per a tothom, aquesta demanda hauria de ser factible.



És per aquesta raó que hem engegat la iniciativa d´una recollida de signatures utilitzant la via d´internet mitjançant la web www.change.org, si esteu d´acord amb aquesta proposta només heu d´entrar en el següent enllaç i signar:



https://www.change.org/es/peticiones/a-la-comarca-del-baix-pened%C3%A8s-gratu%C3%AFtat-autopista-tram-sitges-vendrell-2


Amb la força de tots podrem intentar canviar la situació i aconseguir el nostre objectiu.

ERC-Cunit

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027