jueves, 30 de mayo de 2013

Cabreo justificado de los restauradores en la fira del mar de Calafell

 
 LEER


 
A ver, la regidora dice lo de siempre ''las quejas son mínimas''. Claro, si las hace un representante de hosteleros o comerciantes ¿cuenta como una sola queja?


En esta ocasión, no hace falta ni redactar la entrada. Lo mismo que no ha visto la regidora ni ningún político del gobierno, sí lo ha visto el periodista, lo mismo que lo han visto los hosteleros y comerciantes de Calafell, lo han visto visitantes, de El Vendrell, como Miquel Casellas, cuyo texto es el resumen perfecto a lo sucedido. ¿no lo vió la regidora? y si lo vió ¿por qué no anuncia soluciones e informa antes de que lo saque la prensa? siempre a toque de pito y a salto de mata, dinamitando el comercio (¿o era dinamizando?)

"La Fira del Mar de Calafell és un mercat amb quatre coses més perquè no sembli un mercat. Està bé que vingui gent de fora que venguin formatges, embotits, recades i anells, però també hi ha gent a Calafell que ho pot fer. Seria una manera de potenciar el comerç local i apostar pels que tenim a casa. No queda molt bé muntar un restaurant temporal on hi ha uns quants restaurants al passeig marítim. Els de casa tenen preferència i si no fan ranxo mariner, se'ls hi pot comentar i ho poden fer. No crec que hi hagi molts problemes. Al final de tot això, la solució és similar al que ha suposat el Vine.. tast del Vendrell. La gent del Vendrell s'ho monten i porten la gent de casa. No cal buscar fora el que tenim aquí mateix i que a més dóna la casualitat que paguen els seus impostos a les arques municipals. A veure si fem una aposta per la gent de casa. La part primera de la fira des de la Cantonada de l'Àncora fins al carrer Sant Pere quedava una mica atapaïda entre les paradetes i les taules i la gent amunt i avall. L'altra banda encara, però allò era una mica agobiant si anaves quan hi havia més gent. Petits detalls que s'han de mirar per a properes edicions."

Massimiliano Revello lo ha explicado en una entrada de blog. Para leerla, click aquí.