miércoles, 31 de julio de 2013

Segona manifestació consecutiva reclamant els passos a Segur

Aquest passat dissabte es va realitzar una nova concentració i posterior manifestació per reclamar la construcció d'un pas subterrani a Segur. En aquest cas la manifestació va ser al cantó de baix la via per, tal i com diuen els organitzadors, l'AAVV Sant Miquel de Segur, no deixar de banda els veïns.


Va ser una manifestació no tan multitudinària com la de la setmana anterior, tot i que va aplegar força gent, però sí que tenia un missatge més clar i fort: reclamar els passos, i llançar en cara d'Olivella les mentides sobre la seva construcció.

I és que a la polèmica entrada de divendres passat sobre el ple d'aquest mes, vaig voler esperar-me fins passada aquesta segona manifestació per comentar una cosa. Em refereixo a una de les qüestions que enviaven des de l'AAVV Sant Miquel sobre els passos. El senyor Joan Olivella va admetre, altre cop, que l'havien enredat sobre el tema de la construcció dels passos i, de pas, també a nosaltres. I deia que ell com ningú més volia el pas a Segur, més que nosaltres. I un llarg bla bla bla que em fa molta mandra escriure perquè no val per res. Com deia la Núria Feliu, clar i català: PARAULES, PARAULES, PARAULES... PER MI LES TEVES PARAULES NO SÓN RES:


Deixant a banda si uns o altres van prometre o no van prometre els passos (perquè entraríem en un bucle interminable sobre l'efecte STOP), em pregunto jo... Si tant l'importen els passos pel municipi i, diu, no depen d'ell realment el tema... PER QUÈ NO ES POSA AL CAPDAVANT D'AQUESTES MANIFESTACIONS? No diu que ell també vol els passos? No diu que està al costat dels ciutadans? O, és més, per què ni tan sols hi va CAP dels membres del govern? I el regidor de Participació Ciutadana? No vol escoltar les reivindicacions del poble? Si ell també vol un pas, que es posi al capdavant. Ell i aquells regidors que no van ser-hi. Segur que si des de l'ADIF veuen que l'alcalde, el govern municipal i tots els 21 regidors es posen a reivindicar un pas pel municipi, es sentiran més avergonyits. Segur que, també, la notícia sobre les reivindicacions arribaria més lluny, fins on ha d'arribar... Però bé, potser sóc bastant optimista, també.


Com deia, vaig esperar deixar passar aquesta manifestació per si la seva 'compi' de govern li cedia la pipa de la pau i, de cop i volta, es presentava a la manifestació. Bé, potser l'hem d'excusar... Estaria cansat de l'"aventura" a l'Aqualeón del dia anterior...



Aquí us deixo uns quants vídeos que va fer la companya Sònia d'aquest Blog (gràcies!) durant el desenvolupament de la manifestació:

Luis Garcia Sauquillo, de l'AAVV Sant Miquel:


Jordi Álvarez, d'ICV-Calafell:


Ramon Ferré, del PSC-Calafell:


Opinions de diversos veïns de la zona emprenyats:

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027