lunes, 3 de octubre de 2011

PROPAGANDA


A veure si ho explico ben clar, perquè no vull que ningú faci males interpretacions. M'agraden els números exactes, i el mateix passa amb el que dic, allò de clar i català:



Aparell de propaganda:

- Quim Vidal, sobren les apreciacions, ja s'ha dit aquí que la va començar espifiant i sembla que encara continua. Diplomat en comunicacions aquí. És de CIU, tret d'altres estudis

- Elisenda Pifarré, cap de campanya i ara contractada. És de CIU, tret d'altres estudis

- Angel Solé, quin silenci... Us donaré una sorpresa sobre una entrada que ha rebut força crítiques per partidista, feta per Coaster, aquesta entrada sobre el reconeixements als nens salvadors, era feta per ell. Soc administrador des del 2007 i si hi ha dubtes, deixaré un pantallasso. Angel tenia permís per escriure opinions al blog, no ho havia fet i just quan es publica el debat PSC, una entrada que m'han explicat que Philippe feia setmanes que hi treballava, flash! surt "Coaster" i ha intentat fer servir aquest blog com aparell de propaganda. Mireu, jo no coneixo a tothom dels que hi ha al blog, només en Pere (Nevot) ho sap. Mai s'ha descobert, ni es descobrirà la identitat de ningú si ell no vol (com és el meu cas). Però demano disculpes i us dic que Coaster és Angel Solé i ja ha estat esborrat dels permissos per publicar. I ho explico perquè cap de nosaltres tenia coneixement que Angel Solé estigués a l'ajuntament, o treballant per l'ajuntament, o fent quelcom per l'ajuntament, perdó, per CIU. Ni una paraula, ens hem d'assabentar per un comentari anònim, molt ben informat. I es rasca una mica i el resultat es decebedor. Angel, trair confiança diu molt, però res positiu.
És de CIU, tret d'altres estudis
Recullo del blog del PSC aquesta part:
- La feina que realitzen a l'Ajuntament Elisenda Pifarré i Àngel Solé, contractats, suposadament, per portar la comunicació i la web municipal, que no ha estat resposta. No s'ha dit ni quant cobraven, ni quin contracte tenien, ni quines tasques feien, ni per què tenien telèfon fix a l'Ajuntament (estant contractats externament),...

I us recomano veure fins on pot arribar el cinisme, amb una ullada aquí: EL CINISME DE LES CONTRACTACIONS DE CIU I PP

- Targa, el de les fotos. Tambe cobra? Potser soc molt dolent, però si hi ha o no incompatibilitat ja no em resulta tant preocupant com el fet del silenci.
He preguntat--> És de CIU, tret d'altres estudis

- La empresa de propaganada que queda són els de d'aquesta entrada ¿Cuanto nos cuesta la publicidad del PSC de Calafell?

Be, la pregunta és: quant ens costa la de CIU i PP Calafell?. Ja que si fem servir el sentit comú, el més prudent, el més assenyat, hauria estat renegociar el preu amb les empreses que porten tota la vida i no començar a deixar-les sense feina i ficar dintre de l'aparell de propaganda a tota una colla que "És de CIU, tret d'altres estudis"

Tal com vaig dir, no faré moltes entrades, però senyors, prometo que pujarà el preu del pà amb cadascuna d'elles. El motiu? si es va donar un cop de mà durant 4 anys, no expressament, sinó que alguns es van apuntar al carro de la oposició que feia aquest blog i, ara ves, ara fan el mateix, o pitjor, que aquells als que hem criticat durament, tindràn el mateix tracte per part meva.

I ara, veniu a parlar-me de 20% o de transparències. A més de mil quilòmetres de Calafell també arriba la decepció.

INSISTEIXO, MENTRE "UNA ALTRA MANERA DE FER POLÍTICA" SIGUI FER TOT AIXÒ, ANEU BEN APANYATS

* Podeu escoltar una còpia en mp3 del ple aquí. El final és la part més... "s'ha acabat el ple... ostia puta... estoy harta"

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027