sábado, 11 de junio de 2011

PLE CONSTITUCIONAL










A les 12hs s'ha fet el PLE CONSTITUCIONAL al Teatre Auditori de Calafell. Molt públic assistent. Al blog us volem deixar unes imatges i la filmació de tot l'acte, dividit en diferents trams, cadascun d'ells amb el discurs d'intencions de les 4 forces polítiques representades al consistori (CIU · PP · PSC ·UAM) i, per una vegada, no farem cap mena de valoració, senzillament deixem els comentaris oberts perquè els lectors escoltin els que diuen els representants polítics i deixin la seva opinió.

Val a dir que en pocs dies el blog tornarà amb les entrades amb fotos i vídeos de mancances (ponts, fonts, carrers, fanals, etc) a les que s'ha d'afegir un bon grapat de coses que ens han enviat lectors i que en aquests poc més de 30 dies entre l' inici de campanya electoral i el ple constitucional, les hem tingut a l'espera. Continuarem amb esperit crític, recollint l' opinió dels que tinguin l' amabilitat d'escriure'ns i publicant tot alló que se'ns envïi (amb cara i ulls).

Avui m'ha tocat a mi fer aquesta entrada, però vull donar les gràcies en nom de tots els que fem el blog per la confiança als centenars de seguidors que, a data d'avui, ens llegeixen. Seguim endavant, amb l'esperança de que realment comenci el canvi del que parlàven avui, perquè si no...

Podreu veure moltes més fotografies a l' àlbum de facebook fent click AQUI.


Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027