jueves, 11 de octubre de 2012

Passos - I l'alcalde què diu?

COMUNICAT DE PREMSA en relació als passos soterrats 

Comunicat de CIU
 
L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, en relació a la situació de manca de passos soterrats a la via del tren que, des de fa temps, pateix el municipi, vol manifestar:
-Que a data d’avui l’Ajuntament de Calafell no ha rebut cap notificació o comunicació que indiqui que Adif no construirà, tal i com es va comprometre, el pas soterrat del carrer Pisuerga de Segur de Calafell.
-En aquest sentit, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, confia que Adif mantindrà el compromís que va prendre el passat 27 de gener, quan responsables d’Adif van venir a l’Ajuntament de Calafell per comunicar a l’alcalde que construirien, tal i com havia sol.licitat, el pas soterrat del carrer Pisuerga, ja que disposaven d’un romanent de tresoreria que els permetia finançar les obres.
Cal recordar, així mateix, que aquest compromís va sorgir fruit de les converses i negociacions que l’alcalde de Calafell, juntament amb el tinent d’alcalde d’Obres Públiques, Rafel Solé, va iniciar l’octubre de 2011. En el transcurs d’aquests contactes, l’alcalde i el tinent d’alcade van sol.licitar la construcció d’un pas soterrat al carrer Pisuerga de Segur de Calafell, arribant a presentar fins i tot un projecte que tenia el vistiplau de la delegació d’Adif a Tarragona. La culminació d’aquestes converses va ser l’acord a què es va arribar el passat mes de gener.
-Així mateix, després de l’estiu, l’alcalde ha tornat a posar-se en contacte amb els responsables d’Adif. En el transcurs d’aquestes converses, els responsables d’Adif no han manifestat en cap cas a l’alcalde de Calafell, que aquest pas no es dugui a terme. És més, Adif ha comunicat aquesta mateixa setmana que continuarà amb els treballs de tancament de les vies a Segur de Calafell.
-Per a l’equip de govern de l’Ajuntament de Calafell la construcció d’un pas soterrat a Segur de Calafell continua essent urgent i prioritari i, per tant, continuarà fent les gestions que calguin per tal d’aconseguir que aquest pas sigui una realitat.
-L’alcalde de Calafell manifesta que sempre ha estat i estarà al costat de la ciutadania en la reclamació de passos soterrats per al municipi, ja que considera que unir esforços, per sobre de qualsevol ideologia, és el millor camí per obtenir bons resultats.

Vale, falta saber qué pasa con el convenio (que ahora se ha sabido que no hay tal), la reunión con los presidentes de vecinos cuándo será y qué medidas piensa tomar. En el fondo, nada nuevo bajo el sol.
Un comunicado de prensa sería: el convenio se firmó en tal fecha, el paso se empezará en tal fecha de este mismo año y estará listo tal día.
Lo demás, pues humo.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027