lunes, 25 de febrero de 2013

Método Calafell

Fa temps que no escric res al Blog per falta de temps pels estudis, però avui, mirant per la xarxa, m'he topat amb l'àlbum de fotos que ha penjat el fotógrafo jubilado de la Xatonada Popular d'aquest diumenge a Calafell Platja.

Mirant l'àlbum, doncs res, tot normal.


Una foto de l'alcalde entrevistat per la ràdio "municipal". Res estrany.


Passem a la següent. 


Ep! Què és això? Bé, haurà disparat sense voler... Següent.


Ostres, això ja és sospitós. Una foto d'estranquis i amb més zoom enfocant 3 persones concretes:
  • J. Almena, director de l'INS La Talaia de Segur de Calafell.
  • R. Ferré, cap del PSC-Calafell.
  • T. Cumplido, PSC-Calafell.

A part del guardaespatlles que porta l'alcalde, ara, també, el fotògraf jubilat també fa d'espia (tant de moda aquests últims dies)?

Que li ha encarregat que vigili els moviments de la gent que pugui planejar alguna cosa en contra seva?

El que segur devia fer el director de l'institut de Segur seria que algú li fes cas a les demandes que tenen i les mentides que han rebut durant anys (jo mateix vaig formar part de la primera promoció d'aquest institut, entrant a 1r de l'ESO en barracons, acabant l'últim curs en barracons i, actualment, estudiant a l'INS Ernest Lluch i Martín de Cunit, mentre a Segur continuen en barracons, perquè no he pogut realitzar el Batxillerat al meu nucli). Això sí, mentides rebudes tant pel govern de CIU com el del PSC, allargant la construcció de l'edifici perquè cada grup municipal el volia en un lloc diferent (davant del CEIP Mn. Cinto Verdaguer, davant la Ferreteria Martínez...).

Aquí tenim la versió calafellenca de Método 3.