sábado, 30 de marzo de 2013

Passi la Setmana Santa a Cacafell!

Ja estem de vacances de Setmana Santa, i... què hi ha millor que passar-les a Calafell?

I com aquests dies està fent una mica de bon temps, una visita al passeig marítim no estaria malament... no? 

El que passa és que si un turista arriba sap que és el passeig marítim perquè hi ha la platja al costat, perquè l'estat en el qual es troba, no és de passeig marítim d'un poble de més de 25.000 habitants i que, a l'estiu, pot arribar a quadruplicar-los, o més. Aquí tenim els efectes sobre rodes, mai millor dit...  • Entre el carrer Garona i el límit amb Cunit tot és una esquerda continua que, en alguns trams, hi cap, fins i tot, el dit gros de la mà!
  • La pintura del carril Sánchez està sortint a la llum, ja que no la van esborrar: van pintar-lo de negre per sobre, tipical Calafell. Ara, la pintura que van posar-hi per sobre com si fos un quadre (tot i que actualment ho és, sobretot quan es pon el sol i es reflexa a la carretera del passeig), se'n va i surt l'antiga
  • A això cal sumar-hi uns senyals de 30 km/h, antics i nous, barrejats; senyals esborrades que tornen a aparèixer...


L'esquerda de l'asfalt està arreu del passeig marítim, i no se sap com està sortint.


A tot això, podríem dir la típica frase "és pitjor el remei que la malaltia": el carril Sánchez vs. el carril de convivència negra (carril de convivència que proposà l'Olivella, i negre, com el futur de Calafell, per la pintura que li han posat a sobre de l'antic carril bici).

Una dada: asfaltar el passeig, novament, pot costar prop de mig milió d’euros, aproximadament.