viernes, 21 de junio de 2013

Gosseres... municipals?

Fa temps que no escrivia al BlogdeSegur per falta de temps entre estudis i la dedicació que li poso a la ràdio de Cunit, i és d'aquí des d'on em vaig fer ressó de la informació que us presento avui. És de Cunit, però voldria fer una comparació amb l'atenció que es posa en aquest tema a Calafell i les seves "gosseres"...


Aquest diumenge es va realitzar una jornada de portes obertes a la gossera municipal de Cunit amb motiu de la campanya engegada entre l’Ajuntament i l’associació d’animals PROCCAN per a què la gent adopti.

Aquesta gossera es quedà dimecres sense el treballador de la brigada municipal que s’encarregava de l’espai des de fa més de 5 anys.
Des de l’associació alerten que l’Ajuntament vol fer aquesta campanya per a que no quedi cap animal i així poder tancar-la. Des de PROCCAN demanen explicacions, ja que si encara queda algun gat o gos, des del consistori se'ls emportaran a un nou emplaçament a Vilafranca del Penedès.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cunit, Toni Martínez, després de xerrar amb els voluntaris de l’associació, es va comprometre a fer una reunió per discutir el futur de la gossera en els propers dies.



Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027