martes, 13 de agosto de 2013

Esteladas · CiU y el PP de Calafell

Esto no es una opinión, son hechos. Hay temas que son mucho más sensibles que otros y en la fotografía del Bot con una senyera se refleja uno de esos temas. En Calafell ya es vox populi que al alcalde le tienen "ben agafat" sus socios peperos.


En El Vendrell, también algunos quieren quitar las esteladas, no son los maños, ni mucho menos, los que se quejan de las banderas; son los de PxC que han enviado una nota de prensa a todos los medios. El alcalde -socialista- ya ha dicho que no las piensa quitar. En Calafell, el alcalde -covergente- ve como durante las habaneras, decide una regidora del PP por su cuenta y riesgo sin contar con que es el alcalde quien tiene esa potestad y, así, sin consensuar nada, lo que ha provocado esa poca conciencia del cargo es un lío fenomenal.

ANGLADA (PxC) JUNTO A UNA ESTELADA

Y cuando un regidor pepero se planta frente a la mesa del alcalde de Calafell y le espeta "tú ya sabes con quién has pactado" y él calla, otorga. No es la primera vez que se sabe públicamente que sus socios del PP les critican y menosprecian... "Si hubiésemos sacado mayoría las cosas hubieran cambiado muchísimo". Sólo sacaron 3, pero cada vez parece más evidente que tienen al alcalde "agafat pels guilandos" como bien explica Mèlich. El caso es que algunos (Elvira y García) han destapado la caja de los truenos intentando retirar una estelada por su cuenta, ahora el problema lo tiene el alcalde sobre su mesa.

Foto: Blog d' El Mèlich (estelada al bot, Carlos Manyé)


Jordi Alvarez, ICV


Ufff! Per fi!!
 
"Alicia Sanchez Camacho dice que "muy probablemente" no asistirá al acto oficial de l'Onze de Setembre".
 
Sento una alegria impresionant, per fi un dilluns comença be.
 
El PP mai va participar en els actes oficials per defensar drets, ni tan sols per garantir convivència i respecte,.... l'atac a la normalització és un exemple.
 
M'alegro d'aquesta decisió de la Camacho.
 
I és que veure al monument a Rafael Casanova, a tant fatxa a prop, danya la sensibilitat al més pintat.
 
Espero que a Calafell el PP prengui la mateixa decisió...davant l'espectacle del bot salvavides i de la intució de que han tingut a veure en altres espectacles recents, crec que als que ens neguen el dret democratic a decicir, els hauria d'esperar una gran rebuda.

12.8.2013 
1.- Sempre que he de tirar de romanços i refranys, acostumo a treure el repertori de la meva padrina. Avi en presentaré un de ben curiós. Ella sovint treia la paraula guilandos quan volia anomenar els collons. En aquells temps on la religió catòlica planava com un tendal damunt la moral del poble, aquest s’enginyava uns eufemismes,símils o mots nous, que tothom entenia però que esquivaven la censura judeocristiana. Ho il·lustraré millor amb un exemple molt simple. En la Cantada d’havaneres d’aquest any, a Calafell, no hi havia cap bandera catalana en l’escenografia de la festa. A l’hora de demanar el per què, tirant de refrany, respondrem amb lèxic de la padrina: “És que a l’alcalde el tenen agafat pels guilandos”. Convergència i unió governa gràcies al PP i a aquest partit les banderes catalanes, no li agraden gaire. Entesos?

2.- Us dono les gràcies pels vostres comentaris en aquest racó modest i amagat d'Internet. Ja sé que tot això em pot reportar desdeny i rebuix per part d'algú, però jo ja les tinc totes contades les faves, i la meva closca és com la d'una "Carei". M'agrada dir el què penso, el què veig i tot allò que em fa pena o que em dona goig.

No imposo mai el meu criteri, accepto la diversitat, però rebutjo, de ple, la intolerància i tots els atacs a Catalunya, només per questions d'odi. He sofert aquestes lacres durant molts anys de la meva vida i penso que ja és hora de dir prou.

Crec que el petit detall de les Havaneres d'aquest any, és molt important i demostra moltes mancances, encara avui, dels qui manen a Calafell.

El dia de la Independència, que serà aviat , s'omplirà la nació de fotografies d'independentistes que hauran amagat altres camises sota el llit i sortiran de sota les pedres com els escorçons empunyant les quatre barres.

 Hem d'estar a l'aguait.

Visca Catalunya lliure, visca Calafell i visca la terra.

d’agost 12, 2013 9:39 a.m.