viernes, 3 de enero de 2014

Envían un 'kit' de obras al alcalde de Calafell y a la ministra Pastor

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=15943

LEANLO --->> AQUI


http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixpenedesdiari/noticia/599/kit/obres/ministra/pastor/adif/alcalde/calafell 
LLEGIU-LO  --->> AQUI



CARTA AL ALCALDE
Pas soterrat; Calafell (Tarragona).

Sr. Alcalde, junt amb aquestes línies adjuntem un kit de construcció (el mateix que hem enviat a la Sra. Ministra de Foment i al Director de Adif), per recordar el seu compromís amb els veïns i veïnes de la zona de Baixador/Pisuerga.

Des del nostre punt de vista a vostè, Sr. Alcalde, li ha faltat fermesa a l’hora de defensar davant Adif la necessitat del pas. Creiem que no ha estat a l’alçada de les exigències veïnals i que en comptes de encapçalar les mobilitzacions, les ha ignorat o criticat.

Sr. Alcalde, a vostè li han molestat les mobilitzacions, ha assegurat en diferents ocasions, que estaven polititzades i manipulades, en un  clar intent ,de generar confusió i divisió. En aquest sentit, vostè ha estat mes bel·ligerant amb nosaltres, els veïns, o l’oposició que amb el ministeri o amb Adif .
Sr. Alcalde ens entristeix que per la seva actitud, l’única sortida que donen ara, es avançar els diners per la construcció del pas, gravant en la solució a tot el Municipi.

A nosaltres, Sr. Alcalde, ens agradaria que en aquest 2014, vostè sigui mes exigent amb Adif i el Ministeri, que sigui capaç de construir un bloc ciutadà unitari, que les seves accions siguin més transparents i que doni participació directa als veïns i a l’oposició en les reunions negociadores amb els directius d’Adif.

Sr. Alcalde vostè ha actuat amb sectarisme, ha ignorat l’oportunitat de ser l’Alcalde de tots senzillament perquè totes les forces, absolutament totes, defensem la construcció del pas.
Des d’ICV, creiem Sr. Alcalde, que encara està a temps d’encapçalar una crida institucional unitària  que incorpori a totes les forces politiques i a totes les entitats de la ciutat, per donar un cop de força institucional potent que ens tregui del bloqueig que patim ara.


Sr. Alcalde rebi una salutació i el desig de que el 2014 sigui l’any de la construcció del pas.

Calafell 02 de Gener 2014.

Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027