lunes, 27 de enero de 2014

Los vecinos de Baixador, hartos de ruido y suciedad con el mercadillo


Fotografías del 24 de enero. No es una zona de Harlem, ni algún suburbio en Sudáfrica, ni una cuidad abandonada. Es la muy turística y fabulosa Segur de Calafell, esa que se van a promocionar a FITUR, esa es.

Los vecinos de la calle Baixador alucinan cada viernes con el mercadillo. La noche antes han debido sacar sus vehículos del garaje porque, si no, será imposible utilizarlos. Si se les olvida aparcado en la calle lo tendrán que ir a buscar al depósito previo pago de casi 100 euros de grúa.
A las cinco de la mañana empieza el fandango, el ruido, música a todo meter, motores encendidos, montaje de paradas a grito pelado. Camarón, Camela, se meten en las habitaciones de los vecinos y les despiertan "alegremente".

Y cuando termina el mercadillo, los portales, las jardineras, los jardines de plantas bajas se han convertido en vertederos. Durante la mañana han servido de urinario y basurero.


Entre lo que dice la normativa y lo que sucede realmente, hay algunos responsables que deberían hacer algo al respecto. Empezando por la responsable de comercio.

AJUNTAMENT DE CALAFELL
Regidoria de Comerç

REGLAMENT REGULADOR DELS MERCATS NO SEDENTARIS AL MUNICIPI DE CALAFELL

TITOL II - CONDICIONS D'EXERCICI DE L'ACTIVITAT DE VENDA NO SEDENTÀRIA.

CAPÍTOL I .- Competències de l'Ajuntament

Article 6.

6.3. L’horari del mercat setmanal, en ambdues zones, és de 8 a 14 hores. Aquest horari es pot modificar per motius d’interès públic o força major, i amb caràcter discrecional mitjançant acord de la Junta de Govern Local, la qual n’ha de donar suficient difusió. En el cas dels vehicles que no puguin estacionar dins de la mateixa parada, aquests han d’haver efectuat les operacions de muntatge i estacionar fora del recinte del mercat abans de les 9 del matí.

De les 14 a 15 hores, els llocs dels mercat han de ser desmuntats i el lloc deixat en perfecte estat de neteja. Els paradistes han de deixar les deixalles dins de bosses de plàstic i els cartrons han de deixar-se plegats".

 
ESTA ES LA MANERA DE CUMPLIR CON EL REGLAMENTO





Entrada destacada

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 y Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027

Informe-consulta-Pla-Mandat-Calafell-2030 Proposta-Pla-de-Mandat-2023-2027